MM-mitalisti Sari Anttonen korvaa Marika Teinin SK Pohjantähdessä

Sari Anttonen SM-keskimatkalla 2017. Kuva: Touho Häkkinen

Sari Anttonen SM-keskimatkalla 2017. Kuva: Touho Häkkinen

Marika Teini vaihtaa oululaisesta SK Pohjantähdestä norjalaiseen Halden SK:hon ensi kesän Östfoldin MM-kisat mielessä, mutta viesteissä Pohjantähti ei heikkene, sillä vuonna 2016 Teinin ja Merja Rantasen kanssa MM-pronssia juhlinut Sari Anttonen edustaa ensi kaudella SK Pohjantähteä.

Asiasta kirjoittaa sanomalehti Kaleva. Aiemmin Anttonen on edustanut Keuruun Kisailijoita.

– Uskon, että Pohjantähdellä on ensi vuonna yhtä hyvät mahdollisuudet taistella kärkisijoista kuin tähänkin asti, Anttonen kertoo Kalevassa.

– Viime kauteni oli sairastelujen vuoksi hankala. Tuli tunne, että nyt jos koskaan oli aika tehdä tämä ratkaisu ja vaihtaa seuraa.

Urallaan kolmet MM-kilpailut käynyt Anttonen on henkilökohtaisilla matkoilla ollut parhaimmillaan keskimatkalla 11:s ja pitkällä matkalla 13:s. Nämä sijoitukset tulivat vuonna 2017 Virosta. EM-kisoissa Anttonen voitti viestin yhdessä Teinin ja Rantasen kanssa vuonna 2016.

Venlojen viestissä Anttonen on vaihtanut avausosuudelta aivan kärjessä tai sen tuntumassa lähes joka vuosi, mutta Keuruun Kisailijoissa 27-vuotias seinäjokelaissuunnistaja ei ole saavuttanut menestystä joukkueensa. Ensi vuosi tuonee tähän muutoksen, sillä Anttosen seuranvaihdon myötä SK Pohjantähti pysyy edelleen yhtenä Tiomilan ja Venlojen viestin voittajakandidaattina.

-Juho-Veikko Hytönen

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri