Minna Kauppi ja Pasi Ikonen Leimaus 2012-leirin kummeiksi

ikonen120611 introSuunnistuksen maailmanmestarit Minna Kauppi ja Pasi Ikonen ovat lupautuneet Vuokatin Leimaus-leirin kummiurheilijoiksi.

 

ikonen120611Pasi Ikonen on mukana Vuokatin Leimaus-leirillä. Kuva: Hevoskuuri.fiSuunnistuksen maailmanmestarit Minna Kauppi ja Pasi Ikonen ovat lupautuneet Vuokatin Leimaus-leirin kummiurheilijoiksi. Nuorten suunnistajien suurtapahtuma järjestetään Vuokatissa 5.-8. kesäkuuta, jolloin paikalle on tulossa yli 1 700 suunnistajaa. Kauppi ja Ikonen myös vierailevat leirillä.

- Innokkaita suunnistajanalkuja on aina hauska tulla moikkaamaan! Nyt kun leiri on Vuokatissa, niin tietysti myös omissa harjoituksissa siintää mielessä vuoden 2013 kotikisat samoilla seuduilla. Hienot maastot ja loistava tunnelma voivat siivittää huippuhyviin suorituksiin ja ikimuistoisiin hetkiin, Kauppi sanoo.

Myös Ikonen odottaa innolla pääsevänsä seuraamaan leiriläisten tekemisiä. Hän myös toivoo leiriläisten nauttivan kainuulaisista maastoista ja Vuokatista ylipäätään.

- Leiriläiset saavat minulta oppia suunnistustaitoon. Tavoitteena on tehdä osan kanssa sama harjoitus ja käydä se sitten läpi palaverissa. Jos ja kun haluaa kovaksi suunnistajaksi, harjoitukset on hyvä käydä läpi ajatuksella. Toivon mukaan saan annettua hyviä vinkkejä oman taidon kehittämiseen, Ikonen sanoo.

Molemmat leirikummit toivovat myös leiriläisten pitävän hauskaa hienon harrastuksensa parissa.

- Pitäkää hauskaa urheillessa ja kavereiden kanssa. Muistakaa tutustua rohkeasti uusiin ihmisiin ja ottaa ilo irti koko suunnistusseikkailusta, Kauppi kannustaa leiriläisiä.

Lisätietoja Leimaus-leiristä: www.vuokattievents.fi/leimaus2012

ulvang banneri