Valio-Jukolassa mukana jo lähes 12 000 kilpailijaa

jukolatheme091211Ennakkoilmoittautumisten päätyttyä Valio-Jukolaan on ilmoittautunut jo 11 700 suunnistajaa. Miesten Jukola-joukkueita on mukana 1 171 ja naisten Venla-joukkueita 876.

jukolatheme091211Jukolan Viestin lähtö 2011. Kuva: Hevoskuuri.fiEnnakkoilmoittautumisten päätyttyä Valio-Jukolaan on ilmoittautunut jo 11 700 suunnistajaa. Miesten Jukola-joukkueita on mukana 1 171 ja naisten Venla-joukkueita 876. Odotettavissa onkin kaikkien aikojen osallistujaennätys, sillä aikaisempien vuosien kokemusten mukaan maaliskuun alkuun mennessä ilmoittautuu vajaa kolme neljäsosaa joukkueista. Näin Valio-Jukolan osallistujamäärä nousisi reilusti yli järjestäjien 17 000 suunnistajan tavoitteen.

- Pääkaupunkiseudun läheisyys on houkutellut Valio-Jukolaan paljon työ- ja kaveriporukoita. Myös naiset ovat lähteneet mukaan viestiin aiempaa innokkaammin, mikä näkyy Venla-joukkueiden määrässä, sanoo Valio-Jukolan pääsihteeri Päivi Luoma.

- Valio-Jukolasta tulee varmasti kaikkien aikojen suurin Jukolan viesti. Vantaan Hakunilassa kilpailee myös poikkeuksellisen paljon Jukolan ensikertalaisia, jatkaa Luoma.

Valio-Jukola suunnistetaan 16.-17.6.2012 Vantaalla Hakunilan urheilupuistossa. Vaikka vuoteen 2012 osuu monia suuria urheilutapahtumia pääkaupunkiseudulla, uskoo Jukola-organisaatio, että kilpailijoiden lisäksi myös katsojat löytävät paikan päälle Hakunilan urheilupuistoon. Odotettavissa on 50 000 – 70 000 ihmisen suurtapahtuma.

- Valio-Jukola järjestetään todennäköisesti viimeistä kertaa näin lähellä pääkaupunkiseutua ja uskomme, että ihmiset käyttävät tätä mahdollisuutta hyväksi ja tulevat aistimaan Jukolan viestin ainutlaatuisen tunnelman paikan päälle. Valio-Jukolaa pääsee katsomaan ilmaiseksi, eikä osallistuminen viestiin maksa koko joukkueelta juuri enempää kuin yksi jääkiekon MM-kisalippu, Luoma kertoo hymyillen.

ulvang banneri