Strandvall ja Oksanen nopeimmat nuoret Rauman sprintissä

Kuva vanhasta sprinttikartasta kilpailualueelta.

Kuva vanhasta sprinttikartasta kilpailualueelta.

Rauman lauantaisessa sprintissä katsastettiin maailmancupin lisäksi myös nuoria kesän arvokilpailuihin.

Nuorten MM-kilpailut järjestetään Tanskassa ja EM-kilpailut Valko-Venäjällä. Pääsarjojen kanssa samaa rataa kiersivät 18- ja 20-vuotiaat 16-vuotiaiden suunnistaessa omalla radallaan.

Naisten puolella 20-vuotiaiden MM-kisoihin parhaan näytön antoi IF Minkenin Amanda Strandvall, joka oli koko kisan kuudenneksi nopein. Vaasan Suunnistajien Anu Tuomisto oli toiseksi nopein ja Jämsän Retki-Veikkojen Inka Nurminen kolmanneksi nopein.

18-vuotiaiden EM-näyttökilpailun nopein oli Jämsän Retki-Veikkojen Mikaela Karjalainen (39:s koko kisassa), toiseksi nopein Espoon Suunnan Melina Lahdenperä ja kolmas MS Parman Elsa Ankelo.

Miesten kilpailussa 20-sarjan nuorista kovimman näytön antoi kisassa yhdeksänneksi sijoittunut Ikaalisten Nousevan-Voiman Teemu Oksanen. 18-sarjan Jämsän Retki-Veikkojen Samuli Peltola oli nuorista toiseksi paras, ja hän antoi vakuuttavan näytön sekä 20-vuotiaiden MM-kisoihin että 18-vuotiaiden EM-kisoihin.

20-sarjalaisista toiseksi nopein oli Tampereen Pyrinnön Mikko Eerola ja kolmas Kouvolan Suunnistajien Arttu Lindqvist.

18-sarjalaisista toiseksi parhaaksi kiilasi kirkkonummelaisen Lynxin Juuso Viskari ja kolmanneksi samalla ajalla Kouvolan Suunnistajien Aaro Ojala ja Paimion Rastin Topias Arola.

16-vuotiaiden sarjoissa annettiin näyttöjä ikäluokan EM-kilpailuihin. Poikien kisan kärkikolmikko oli Tampereen Pyrinnön Riku Gröhn, Espoon Suunnan Topias Kemppi ja Jämsän Retki-Veikkojen Aarni Ronkainen.

Tyttöjen sarjassa kolme parasta olivat Kangasala SK:n Fanny Kukonlehto, kirkkonummelaisen Lynxin Salla Isoherranen ja rovaniemeläisen Ounasvaaran Hiihtoseuran Eeva-Liina Ojanaho.

Tulokset

KRV20 Kestavyysurheilu Helmikuu 2020 550 x 350


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri