Petteri Kähärin seuraaja haussa – suunnistusliitto hakee uutta päävalmentajaa

Marika Teini, Merja Rantanen ja Venla Harju ottivat pronssia suunnistuksen MM-viestissä vuonna 2017. Kuva: Touho Häkkinen

Marika Teini, Merja Rantanen ja Venla Harju ottivat pronssia suunnistuksen MM-viestissä vuonna 2017. Kuva: Touho Häkkinen

Suunnistusliitto on julkaissut sivuillaan työpaikkailmoituksen, jossa haetaan uutta maajoukkueen päävalmentajaa. Pesti alkaa syksyllä, kun nykyisen päävalmentajan Petteri Kähärin sopimus päättyy.

Päävalmentajaa haetaan alustavasti kahden vuoden pestiin, mutta ilmoituksen mukaan sopimuksen pituus on neuvoteltavissa.

- Käytännön työssä keskeistä on tiivis yhteistyö urheilijoiden, valmentajien, seurojen, Suunnistusliiton toimihenkilöiden, urheiluakatemioiden ja valmennuskeskusten sekä median kanssa, todetaan ilmoituksessa.

- Odotamme tehtävään valittavalta vankkaa osaamista huippusuunnistuksen ja kestävyysurheilun eri osa-alueilta sekä hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja eri sidosryhmien kanssa. Työ edellyttää hyvän kielitaidon lisäksi järjestötoiminnan ja työn luonteen vaatimaa joustavuutta ajankäytössä. Liikuntatieteellisen yliopistotutkinnon ja/tai ammatillisen valmentajatutkinnon (VAT, VEAT) katsomme vahvuudeksi, ilmoitus jatkuu.

Ilmoitus on julkaistu liiton sivuilla myös englanniksi.

Petteri Kähäri on toiminut päävalmentajana viimeisen kolmen vuoden ajan.

Haku uudeksi päävalmentajaksi on auki 28. heinäkuuta asti.

-Juho-Veikko Hytönen

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri