Inov8 Turku Sprint Cup hyvässä vauhdissa

Tammikuussa käynnistetty Turku Sprint Cup on saavuttanut kattavan suosion Turun seudun suunnistajien keskuudessa. Viidessä ensimmäisessä osakilpailussa kilpailijoita on ollut mukana 103 osanottajan keskiarvolla, huolimatta varsin talvisista olosuhteista.

Tammikuussa käynnistetty Turku Sprint Cup on saavuttanut kattavan suosion Turun seudun suunnistajien keskuudessa. Viidessä ensimmäisessä osakilpailussa kilpailijoita on ollut mukana 103 osanottajan keskiarvolla, huolimatta varsin talvisista olosuhteista. Tammikuun kilpailuissa mukana oli lisäksi Suunnistusliiton sprinttileiriryhmä ja maaliskuun alussa nuorten maajoukkue.

Kokonaiskilpailun kärjessä pääsarjoissa ovat turkulaiset Tuomo Mäkelä ja Katri Lindeqvist. Naisten sarjassa Vaasan Suunnistajien nuori Kirsi Nurmi vaanii vain yhden pisteen päässä, miehissä Mäkelän ero seuraaviin (Mikko Huhtinen, Fredrik Portin, Jussi Suna) on 7-9 pistettä. Pääsarjojen kärkikolmikko palkitaan sarjan lopuksi rahapalkinnoin (kokonaisarvo 1000€), muissa sarjoissa saalistettavana on päätukija Inov8:n huipputuotteita. Viimeisessä osakilpailussa on jaossa tuplapisteet, joten jännitys säilynee useimmissa sarjoissa loppuun asti.

Turku Sprint Cupin seuraavat osakilpailut:
19.4. Parainen
8.5. Halikko
31.5. Turku, Varissuo

Tuloksia, analyysejä ja reittipiirroksia sekä 3.3. pidetyn seminaarin luentomateriaalit löytyvät Turun Seudun Urheiluakatemian sivulta: www.urheiluakatemia.fi

ulvang banneri