Kainuun Rastiviikolle 2012 odotetaan ennätysmäärää osallistujia

Tammikuun lopussa päättyneen kilpasarjojen ensimmäiseen ilmoittautumisportaaseen mennessä Kainuun Rastiviikolle Kajaaniin 2012 ilmoittautui lähes 1500 kilpailijaa.

Tammikuun lopussa päättyneen kilpasarjojen ensimmäiseen ilmoittautumisportaaseen mennessä Kainuun Rastiviikolle Kajaaniin 2012 ilmoittautui lähes 1500 kilpailijaa. Tämä on keskimäärin noin 500-750 kilpailijaa enemmän kuin aiempina vuosina, joten järjestäjät varautuvat ennätyssuureen osallistujamäärään.

Kiinnostusta 1.-6.7.2012 järjestettävään tapahtumaan on lisännyt ensi vuonna Vuokatissa järjestettävät suunnistuksen MM-kisat. Rastiviikon kilpasarjojen toinen ja vielä normaalihintaa halvempi ilmoittautumisporras sulkeutuu maaliskuun 31. päivä.

Ensimmäisen ilmoittautumisportaan ilmoittautuneiden määrä oli järjestävälle taholle erittäin positiivinen yllätys.

- Ilmeisesti vuoden 2012 ja 2013 rastiviikot näyttäisivät kiinnostavan suunnistavaa kansaa varsin suuressa määrin. Tähän mennessä ilmoittautuneiden määrä näyttäisi ennakoivan tämän vuoden viikolle yhtä kaikkien aikojen suurinta Rastiviikkoa, mikäli kiinnostus jatkuu samalla tasolla kevään ja alkukesän ajan. Toisaalta meillä oli kyllä tiedossa, että tänä vuonna kuten myös 2013 vuonna rastiviikolla on tarjolla silmää miellyttävää, hyväkulkuista ja monipuolista suunnistusmaastoa josta löytyy haasteita sekä lapsille, aikuisille, veteraaneille että huippusuunnistajille, KRV 2012 ja 2013 pääsihteeri Jukka Liuha sanoo.

Vuokatin MM-kisojen yhteydessä järjestettävällä Kainuun Rastiviikolla pääset tutustumaan samoihin maastoihin, joissa maailman huiput ratkovat paremmuuttaan. Rastiviikon aikana on neljä osakilpailua ja kolme välipäivää. KRV 2013 kilpasarjoihin ilmoittautuminen avautuu Kainuun Rastiviikon 2012 aikana heinäkuun ensimmäisellä viikolla.

>> Lue lisää: http://2013.rastiviikko.fi/

- Suunnistuksen MM2013 Vuokatti, Uutiskirje

ulvang banneri