Yö-cupit tekevät paluun

Essu-Delta-Lynx-OK77-harjoituspooli on herättänyt henkiin vanhan kunnon Yö-Cupin uudessa muodossa.

Essu-Delta-Lynx-OK77-harjoituspooli on herättänyt henkiin vanhan kunnon Yö-Cupin uudessa muodossa. Pääsiäisen jälkeen on tarjolla neljän yökilpailun sarja, joka alkaa reippaasti Långalla Kopparnäsissä. Kuten arvata saattaa sarja antaa hyvän nousujohteisen valmistautumistreenin Tiomilaan.

Varsinainen kilpailu käydään pitkällä radalla kolmihenkisin seurajoukkuein ja lyhyellä radalla henkilökohtaisena kilpailuna yhdistetyssä naisten ja max. 16-sarjalaisten nuorten sarjassa. Myös yksilönä voi osallistus yhteen tai useampaan osakilpailun, mutta silloin ei ole mukana tavoittelemassa kokonaiskilpailun palkintoja, jotka ovat pitkällä radalla voittajajoukkueelle 300 euroa ja lyhyen radan yksilökilpailussa 50 euroa. Lisäksi Kopparnäsin Långan pitkän radan nopeimmalle on luvassa 50 euroa. Muita palkintoja ei ole.

Cup kisat 2012 kevät:

- 12.4. (pitkä putki 14 km, naiset 7 km, Kopparnäs)
- 17.4. Lynx, Lähteelä, pysäköintimaksu 2 eur
- 24.4. OK77, Hanikka
- 2.5. Delta, Varberget tai Veikkola (paikka varmistuu lähiaikoina)

Yö-Cup on harjoituskilpailusarja ja sillä ei ole mitään virallista statusta. Myös järjestelyt pidetään kevyinä, mutta silti toimivina.

Sarjan ilmoittautumiset on avattu: http://espoonsuunta.fi/treenit/
Osallistuminen on järjestäjäseurojen jäsenille veloituksetonta, muilta maksu 10 euroa/startti.

Kunkin osakilpailun lähtö on hämärän tullen, tarkemmat ohjeet julkaistaa Essun, Lynxin, Deltan ja OK77:n sivuilla viimeistään kolme päivää ennen kutakin kilpailua.

ulvang banneri