Daniel Hubmannilla jälleen tulehdus kantapäässä

DanielHubmann160811Kolme kuukautta ennen Sveitsin omia MM-kisoja yksi suurimmista suosikeista, Daniel Hubmann, kärsii kantapään tulehduksesta.

DanielHubmann160811Pystyykö Daniel Hubmann puolustamaan kotikisoissaan Ranskan MM-kisojen sprinttikultaansa?. Kuva: Hevoskuuri.fiKolme kuukautta ennen Sveitsin omia MM-kisoja yksi suurimmista suosikeista, Daniel Hubmann, kärsii kantapään tulehduksesta.

Pari vuotta sitten Daniel Hubmannilla oli ongelmia vasemman jalan kantaluun ja akilleksen kanssa ja ongelma jouduttiin korjaamaan leikkauksella. Nyt Hubmannilla on ilmaantunut vastaavia ongelmia oikeassa jalassa. Oikean jalassa on todettu tulehdus kantapäässä, kantaluussa ja sen kiinnityskohdassa. Näin Hubmann joutuu pitämään juoksutaukoa ainakin jonkun aikaa, vain kolme kuukautta ennen suunnistuksen MM-kisojen alkua Hubmannin kotimaassa Sveitsin Lausannessa.

Hubmann tunsi ajoittain oireita, mutta runsaan maastoharjoittelun johdosta se ei ollut ongelma. Maaliskuussa tilanne kuitenkin paheni, ja Hubmann on joutunut tekemään yhä enemmän korvaavia harjoituksia pyörällä ja uiden ja vesijuosten.

Daniel Hubmann kuitenkin itse uskoo olevansa kunnossa kolmen kuukauden kuluttua, kun MM-kilpailut alkavat myöntäen samalla pienen turhautumisen vammojen suhteen.

– Huolellisella harjoittelun suunnittelulla toivon pitäväni ongelmat mahdollisimman pieninä. Kahden edellisvuoden kokemusten perusteella tiedän, että minun on mahdollista olla hyvässä kunnossa heinäkuussa MM-kisoissa. Tällä hetkellä kaipaan kuitenkin enemmän kivuttomia harjoituspäiviä kuin mahdollisia mitaleita. Mutta tällaista urheilu on, niin ylä- kuin alamäetkin kuuluvat urheiluun. Tietenkin tämä on turhauttavaa, kun tämä on jo kolmas vuosi vammojen kiusaamana, mutta minun täytyy vain ottaa tämä urheilullisesti, kirjoittaa Daniel Hubmann kotisivuillaan.

Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan miten Daniel Hubmannin taival kohti menestystä kotikilpailuissa oikein sujuu.

>> Daniel Hubmannin kotisivut

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri