Simone Niggli jättää Ranskan MM-kisat väliin

niggli15032011_intro

Toista lastaan odottava seitsemäntoistakertainen suunnistuksen maailmanmestari Simone Niggli ei aio kilpailla Ranskan MM-kilpailuissa elokuussa. Niggli on raskaana ja lapsen odotetaan syntyvän syyskuussa.

niggli15032011Simone Niggli. Kuva: Antin.net

Toista lastaan odottava seitsemäntoistakertainen suunnistuksen maailmanmestari Simone Niggli ei aio kilpailla Ranskan MM-kilpailuissa elokuussa. Niggli on raskaana ja lapsen odotetaan syntyvän syyskuussa. Niggli kertoo Sveitsin suunnistusliiton nettisivuilla harjoitelleensa raskauden ehdolla ja olevansa hyvässä kunnossa. Hän mahdollisesti kilpailee muutamia kilpailuja alkukaudesta, mutta keskittyy sen jälkeen perhe-elämään.

Nigglin päätavoitteena ovat kuitenkin Sveitsin MM-kilpailut vuonna 2012, joten ensi vuonna Sveitsin mitalirohmu nähtäneen rastijahdissa.

Tuleva kausi tulee olemaan mielenkiintoinen naissuunnistuksen saralla. Nigglin lisäksi myös Norjan moninkertainen MM-mitalisti Anne Margrethe Hausken saa lapsen kesällä. Hän jättää MM-kisat niin ikään väliin. Voikin olla, että Ranskassa nähdään useampi uusi naama mitalipalleilla. Tilanne on myös herkullinen Minna Kaupille, kun kaksi kovinta kilpasiskoa on vauvalomalla.

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri