32 maata ilmoittautunut suunnistuksen EM-kisoihin

Tähän mennessä on 32 maata ilmoittautunut mukaan Ruotsissa käytäviin suunnistuksen EM-kisoihin. Lukumäärä voi tästä vielä muutamalla maalla kasvaa.

Tähän mennessä on 32 maata ilmoittautunut mukaan Ruotsissa käytäviin suunnistuksen EM-kisoihin. Lukumäärä voi tästä vielä muutamalla maalla kasvaa.

EM-kilpailut käydään Taalainmaalla 14.–20.5. Falunin toimiessa keskuspaikkana. Muita kisapaikkoja ovat Mora ja Orsa. Järjestelyistä vastaavat IFK Mora ja OK Kåre. Yhteensä on tähän mennessä ilmoitettu 167 miessuunnistajaa ja 120 naissuunnistajaa. Varsin mittavasta ja kovatasoisesta kilpailusta on siis kyse, eivätkä mitalit irtoa helpolla. Eurooppalaisten maiden lisäksi mm. USA, Australia, Kanada ja Uusi-Seelanti lähettävät joukkueet Ruotsiin. EM-kisat ovat samalla kauden 2012 maailmancupin avauskilpailut.

– Arvokilpailut Taalainmaalla ovat aina houkutelleet kilpailijoita ympäri maailman, mutta me olemme äärimmäisen kiitollisia näin suuresta mielenkiinnosta EM-kisoja kohtaan, sanoo kisojen tapahtuma vastaava Niclas Johansson

Kisaohjelma:

Ma 14.5.: Karsinta keskimatka Hökberg, Mora
Ti 15.5.: Karsinta pitkä Hökberg Mora
Ke 16.5.j: Karsinta sprintti Lugnet, Falun
To 17.5: Finaali keskimatka Skattungbyn, Orsa
Pe18.5: Finaali pitkäSkattungbyn, Orsa
La19.5.: Finaali sprintti Lugnet, Falun
Su 20.5.: Viesti Lugnet, Falun

Suomen joukkue julkaistaan 2.5. Vappuna juostun sprinttikatsastuksen jälkeen. Ruotsi julkaisee oman joukkueensa 7. toukokuuta.

>> EM-kisojen kotisivut

Lähde: Orientering.se

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri