Valio-Jukolan kilpailuohjeet julkaistu

Valio-Jukolan kilpailuohjeet ja Näin toimitaan Valio-Jukolassa -ohje on nyt julkaistu.

Valio-Jukolan kilpailuohjeet ja Näin toimitaan Valio-Jukolassa -ohje on nyt julkaistu. Kilpailuohjeista löytyvät ohjeet kilpailijoille juoksujärjestyksen ilmoittamisesta ja lähdöstä maalintuloon ja uusintalähtöihin. Näin toimitaan Valio-Jukolassa -ohjeesta löytyvät tiedot kilpailun aikataulusta ja saapumisesta ravintoloihin, majoitukseen ja muihin palveluihin. Kilpailuohjeet ja Näin toimitaan Jukolassa -ohjeet löytyvät Valio-Jukolan kotisivuilta www.jukola.com/2012/kilpailuinfo.

Jokaisen kilpailijan on luettava kilpailuohjeet läpi. Suunnistajien on hyvä muistaa, että pistepellot ja piha-alueet ovat kiellettyjä alueita. Muut kielletyt alueet on merkitty kilpailukarttaan pystyviivoituksella ja kielletyt tiealueet vinoristeillä. Radoilla on myös viitoitettuja osuuksia, joita on noudatettava. Valio-Jukolan lähtöjärjestely on aikaisemmista vuosista poikkeava. Lisötietoa lähtöjärjestelystä: www.jukola.com/2012/kilpailuinfo/lahtojarjestely.

Mukaan ilmoittautuneiden on tärkeä muistaa ilmoittaa joukkueiden juoksujärjestykset internetissä ( www.jukola.com/2012/kilpailuinfo/ilmoittautuminen/) lauantaihin 16.6. klo 10.00 mennessä. Joukkuemateriaalin noudossa tarvittava noutolappu toimitetaan seuroille sähköpostitse. Joukkuemateriaalin saa, kun kaikki maksut on maksettu ja juoksujärjestykset ilmoitettu asianmukaisesti. Majoitus kilpailukeskuksessa on varattava etukäteen.

Kilpailukeskukseen tullessaan kannattaa käyttää joukkoliikennettä. Kilpailukeskukseen Hakunilan Urheilupuistoon pääsee sujuvasti HSL:n busseilla Tikkurilan ja Helsingin rautatieasemilta ja Mellunmäen metroasemalta. Katso tarkemmat aikataulut HSL:n reittioppaasta ja osoitteessa jukola.com/2012.

Valio-Jukola järjestetään 16.-17.6.2012 Vantaalla Hakunilan urheilupuistossa. Lue lisää: www.jukola.com/2012

- Valio-Jukolan lehdistötiedote


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri