Daniel Hubmannin akillesjänne katkesi – kausi ohi

DanielHubmann160811Eilisen miesten EM-viestin toisen osuuden loppusuoralla koettiin dramatiikkaa, kun Sveitsin Daniel Hubmann nilkutti tuskasta irvistäen vaihtoon. Hubmannin akillesjänne katkesi irti ja edessä on leikkaus.

DanielHubmann160811Daniel Hubmannilta jää kotikisat kokematta. Kuva: Hevoskuuri.fiEilisen miesten EM-viestin toisen osuuden loppusuoralla koettiin dramatiikkaa, kun Sveitsin Daniel Hubmann nilkutti tuskasta irvistäen vaihtoon. Hubmannin akillesjänne katkesi irti ja edessä on leikkaus.

Hubmann oli kärsinyt koko kevään akillesjännevaivasta ja Ruotsin EM-viestissä tapahtui pahin mahdollinen, akillesjänne katkesi ja edessä on leikkaus huomenna tiistaina. Näin Hubmannin pitkäaikainen haave uran kohokohdasta MM-kotikisoista Lausannessa heinäkuussa jää kokematta, sillä sveitsiläisen kausi on leikkauksen myötä ohi. Näin Sveitsin MM-kisojen yksi suurimmista suosikeista joutuu seuraamaan kisoja katsojan roolissa.

– Game over... Katkaisin akillesjänteeni kokonaan eilen, huomenna leikkaus. Kiitokset kaikista kannustuksista. Tulen takaisin 2013, kirjoitti Daniel Hubmann tänään twitterissään

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri