Thierry Gueorgiou ei juokse Jukolassa

thierry010612Kalevan Rastin Thierry Gueorgiou ei pysty säären rasitusmurtuman takia juoksemaan Jukolan viestissä Vantaalla kahden viikon kuluttua. Myös MM-kisoihin kuntoutuminen on epävarmaa.

thierry010612Thierry Guergiou 10milassa 2011. Kuva: Hevoskuuri.fiKalevan Rastin Thierry Gueorgiou ei pysty säären rasitusmurtuman takia juoksemaan Jukolan viestissä Vantaalla kahden viikon kuluttua. Myös MM-kisoihin kuntoutuminen on epävarmaa. Gueourgiou lähti kesken EM-kilpailuiden kotiinsa Ranskaan kaksi viikkoa sitten.

- Kotona huomasin, että kipu kovenee, vaikka en juokse. Magneettikuvista löytyi murtuma, joka voi parantua MM-kisoihin mennessä, kertoo Gueourgiou.

Vaikka murtuman todennut lääkäri on skeptinen Gueourgioun mahdollisuudesta kuntoutua MM-mitalikuntoon, aikoo "kuningas" sitä yrittää.

- MM-kisat ovat olleet tärkein tavoitteeni viimeiset kymmenen vuota. Tämä on suunnistusurani suurin haaste. Teen kaikkeni, mitä pystyn kontrolloimaan ja yritän suhtautua positiivisesti, mutta lopulta keho tekee viimeisen ratkaisun, muistuttaa Gueourgiou, joka Ranskan MM-kisoissa viime vuonna voitti kolme kultamitalia.

Gueourgiou joutuu jättämään Jukolan viestin väliin ensi kerran vuoden 2000 jälkeen.

- Tiedän, että muut miehet pystyvät voittamaan ilman minua. Nyt on aika näyttää, että voittamisen kulttuuri on tärkeämpi, kuin yksittäiset suunnistajat, uskoo Gueourgiou.

Kalevan Rastin miesten valmentaja Antti Harju näkee tilanteen ikävänä Jukolan ja myös tietenkin MM-kisojen takia.

- Meille tämä merkitsee sitä, että pitkästä aikaa lähdetään haastajana suurviestiin. Muiden on nyt skarpattava ja otettava vastuuta joukkueen tuloksesta aiempaa enemmän, linjaa Harju.

Kalevan Rastin joukkueet Jukolan viestiin valitaan Tampereen maailmancupin katsastusten jälkeen 10.6.

Lähde: www.kalevanrasti.fi

KRV20 Kestavyysurheilu Helmikuu 2020 550 x 350


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri