Lähteenmäki viihtyi taas Kyrös-Rastin avaajana

kristaIMG 2857Maajoukkuehiihtäjä Krista Lähteenmäelle Venlojen viesti on jo vuosia ollut yksi kesän kohokohdista. Lähteenmäki starttasi Hakunilassakin Kyrös-Rastin väreissä avausosuudella, josta hän selvisi vaihtoon 117:nä, 6.27 kärjelle jääneenä.

kristaIMG 2857Krista Lähteenmäki. Kuva: Heidi LehikoinenMaajoukkuehiihtäjä Krista Lähteenmäelle Venlojen viesti on jo vuosia ollut yksi kesän kohokohdista. Lähteenmäki starttasi Hakunilassakin Kyrös-Rastin väreissä avausosuudella, josta hän selvisi vaihtoon 117:nä, 6.27 kärjelle jääneenä.

– Lähti ihan hyvin käyntiin, seurakavereiden mukaan 40. sijan paikkeilla olin jossain vaiheessa. Nelosrastilta juoksin 25 metriä ohi, menin kolmoselta suoraan vitoselle, ja piti palata takaisin. Sitten tiesinkin, missä vitosrasti on, joten pystyin juoksemaan täysillä. Loppu tuli taas sitten sujuvasti, Lähteenmäki arvioi.

Hän oli tyytyväinen, että vain yhden rastin kanssa oli haastavaa. Lopun pururataosuudella hän pystyi hyödyntämään juoksuvoimaansa, ja sai sijoja napsittua. Kaikkinensa helteisessä säässä suoritettu urakka oli hänelle mukava kokemus.

– Jospa sitä nyt sitten tulisi käytyä useammin rasteilla. Suunnistus on kuitenkin hyvää harjoitusta hiihtäjälle. Tästä tuli hyvä kova harjoitus, Lähteenmäki sanoi tyytyväisenä.

Päälajissaan Lähteenmäen ohjelmassa on seuraavaksi maajoukkueleiri Vuokatissa juhannuksen jälkeisellä viikolla.

-Heidi Lehikoinen

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri