Jukolan viestissä on omanlaisensa tunnelma

Valio annika jukolaValio oli Vantaan Jukolan nimikumppani, joka hyödynsi suunnistuksen suurtapahtumaa myös muuten.

 

Valio annika jukolaValion Annika Hurme viihtyi Jukolan viestissä. Kuva: Heidi LehikoinenValio oli Vantaan Jukolan nimikumppani, joka hyödynsi suunnistuksen suurtapahtumaa myös muuten.

- Olemme juuri lanseeranneet uuden tuotteen (PROfeel), ja meille tämä on osa tuotteen lanseerauskampanjaa, Pohjoismaiden myynnistä ja jakelusta vastaava johtaja Annikka Hurme sanoo.

Hurmeelle itselleen suunnistus on tuttu laji. Hän on 11-vuotiaasta lähtien suunnistanut. Viime vuosina on ollut hieman taukoa lajista.

- Nyt on vähän ikänäkö iskenyt, Hurme naurahti kartanluvullisista haasteistaan.

Hurme kertoi, että Valiolla on talon sisältä koottu Venloihin kuusi joukkuetta ja Jukolan viestiinkin kolme. Jukola sopii Valiolle yhteistyökohteeksi hyvin.

- Meillä on viime vuosina ollut eri kohteita, kuten alppihiihto ja Kiira Korpi. Nyt olemme myös yleisurheilun EM-kisoissa mukana. Tuemme erilaisia tapahtumia, Hurme kertoi.

Häntä Jukolassa miellyttää tapahtuman monipuolisuus, mukana on suunnistajia laidasta laitaan, ei pelkästään huippuja.

- Tämä tarjoaa mahdollisuuksia myös ei-niin-aktiivisille harrastajille olla mukana, ja tuo yhteisöllisyyttä, Hurme mietti.

Hän kehui Jukolaa urheilujuhlaksi ja hauskaksi tapahtumaksi.

- Jukolan viestissä on omanlaisensa tunnelma. Sen kyllä jaksaa valvoa, ja teknologia tuo eri lailla apua seurantaan, Hurme sanoi iloiten myös hyvästä säästä.

- Heidi Lehikoinen

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri