Nuorten Jukolan voitto Rovaniemelle

Nuju2012 AhoOunasvaaran Hiihtoseuran nuori seitsikko oli voittoisa lauantaina Vehmaalla käydyssä Nuorten Jukolassa. Ounasvaaran Hiihtoseura otti seurahistoriansa ensimmäisen voiton Nuorten Jukolassa Olli Ojanahon ratkaistessa viestin ankkuriosuudella pohjoisen porukan hyväksi.

Nuju2012 AhoOlli Ojanaho tuo OH:n historialliseen Nuorten Jukolan voittoon. Kuva: Nuorten Jukola 2012Ounasvaaran Hiihtoseuran nuori seitsikko oli voittoisa lauantaina Vehmaalla käydyssä Nuorten Jukolassa. Ounasvaaran Hiihtoseura otti seurahistoriansa ensimmäisen voiton Nuorten Jukolassa Olli Ojanahon ratkaistessa viestin ankkuriosuudella pohjoisen porukan hyväksi.

OH:n seitsikossa juoksivat Ojanahon lisäksi Mikko Rahkola, Anna Haataja, Laura Kotila, Niilo Ojanaho, Ella-Noora Rahkola ja Marjo Bergman. Joukkue kukisti toiseksi viimevuotiseen tapaan tulleen Helsingin Suunnistajat 1.45 erolla. Kangasala SK oli kolmas ja viime vuoden voittoaan puolustanut Tampereen Pyrintö neljäs.

Värikkäässä ja vaiherikkaassa Nuorten Jukolassa kärkipaikka vaihteli tiheään tahtiin. Ankkuriosuudelle lähtiessä neljällä joukkueella oli saumat voittoon. Koovee vaihtoi ensimmäisenä viimeiselle osuudelle, mutta lähes parin minuutin etumatka ei riittänyt. Ounasvaaran Hiihtoseuran Ojanaho lähti ankkuriosuudelle kolmantena yli kolmen minuutin takaa-ajomatkalta, mutta nousi hienosti lopulta voittoon asti.

- Tämä on tosi hieno juttu. On hienoa, että näin pohjoisesta, pitkien välimatkojen takaa ja pienestä seurasta voi tulla näin kovia suunnistajia, kehaisi ankkuri-Ojanaho koko joukkuetta.

>> Tulokset

>> Kisasivut

- Suomen Suunnistusliitto

ulvang banneri