Suunnista Jukola-kouluun

vehka-Jukolan lähtö. Kuva: Hevoskuuri.fi

vehka-Jukolan lähtö. Kuva: Hevoskuuri.fi

Oletko haaveillut Jukolan Viestistä, mutta osallistumiskynnys tuntuu suurelta? Nyt on apua tarjolla.

Oletko haaveillut Jukolan Viestistä, mutta osallistumiskynnys tuntuu suurelta? Nyt on apua tarjolla.

Medilaser järjestää Jukola-koulun, johon valitaan 12 jäsentä. Osallistujat saavat tarvittavat tiedot ja taidot onnistuneeseen Jukolan Viestin läpivientiin.

Osallistujilta ei edellytetä aiempaa suunnistuskokemusta.

- Haemme kouluun sekä miehiä että naisia ja lähtökohta on, että heillä ei ole aiempaa suunnistuskokemusta. Myöskään kuntotaso ei ole ratkaiseva tekijä. Pääasia on, että on asiasta innostunut, kertoo Jukola-koulun vetäjä huippusuunnistaja Vesa Taanila.

Suunnistuskoulussa käydään läpi kaikki perusasiat suunnistustekniikasta varusteisiin ja kunto-ohjelmaan.

- Tavoitteena on, että osallistujat oppivat oikean suunnistustekniikan ja läpäisevät osuutensa Jukolan Viestissä hyvillä mielin ja saavat hyvät lähtökohdat jatkaa harrastusta edelleen, sanoo Taanila.

Suunnistuskoulu käy maastossa vielä ennen lumien tuloa. Talvella luvassa on enemmän teoriaa ja keväällä käydään useamman kerran maastossa.

- Pyrimme antamaan myös yksilöllistä ohjausta, kunkin omien toiveiden mukaan, lupaa Taanila.

Lue suunnistuskoulusta lisää Medilaserin sivuilta. Haku kouluun päättyy ensi viikolla. Ainoa edellytys on, että pysty osallistumaan ohjaukseen Tampereella. Medilaser järjestää myös huollon ja majoituksen itse tapahtumassa. Jukola-hengen mukaisesti teltassa.
>>Medilaserin sivut
>>Medilaser Facebookissa

ulvang banneri