Kumpula, Hiukka ja Koulurinne MM-finaaleiden kilpailukeskuksina

Minna Kauppi Vuokatin MM-maisemissa. Kuva: WOC 2013

Minna Kauppi Vuokatin MM-maisemissa. Kuva: WOC 2013

Suunnistuksen MM-mitaleista juostaan heinäkuussa kolmella areenalla. Pitkän matkan kilpailukeskuksena toimii Kumpula, sprintin osalta Hiukka sekä keskimatkan ja viestin osalta Koulurinne.

 

Etäisyydet areenoille ovat lyhyet, sillä ajoaika kisakylänä toimivasta Vuokatin urheiluopistosta Kumpulaan on 30 minuuttia, Hiukkaan 10 minuuttia ja Koulurinteelle 5 minuuttia.

Myös kulkuyhteydet areenoille ovat erittäin hyvät. Bussilla pääsee Vuokatista jokaiselle areenalle aivan tapahtumien ytimeen nopeammin kuin omalla autolla.

- Bussilla pääsee 50-100 metrin päähän maalista ilman paikoitushuolia. Yleisön henkilöautojen pysäköintipaikalta kävely areenan keskuspaikoille kestää noin 10 minuuttia, bussipysäkiltä vain pari minuuttia. Bussilla liikkuminen takaa sujuvan pääsyn kilpailukeskuksiin ja sieltä pois ilman liikenneruuhkia, suunnistuksen MM-kilpailuiden johtaja Jyrki Uotila sanoo.

MM-kilpailuiden karsintojen kilpailukeskukset julkistetaan keväällä. Finaalien areenoiden sijainnit on merkitty kiellettyjen alueiden karttoihin, jotka ovat MM-kisasivuilla:
http://www.woc2013.fi/ssl/woc.nsf/sp?Open&cid=kielletytalueet

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri