MM-yleisökilpailuun lähes 5800 ilmoittautunutta

Suunnistuksen MM-yleisökilpailu Kainuun Rastiviikko on herättänyt odotettua kiinnostusta lajiväessä. Tähän mennessä Rastiviikolle on ilmoittautunut jo lähes 5800 suunnistajaa, jotka edustavat 31 eri maata ja 267 eri suomalaista seuraa.

Ulkomaalaisista suurimmat määrät tulevat Venäjältä (293 suunnistajaa) ja Sveitsistä (219). Suomalaisista seuroista eniten osallistujia on tulossa Helsingin Suunnistajista (168) ja Tampereen Pyrinnöstä (145). Sarjoista eniten ilmoittautuneita on kerännyt H45A (161).

- Olemme todella tyytyväisiä kilpasarjojen suunnistajien määrään (5702), joka on tavoitteemme mukainen. Kaikkiaan Kainuun Rastiviikolle tulee osallistumaan 8000-9000 suunnistajaa. Tässä vaiheessa toivommekin jatkuvasti suosiotaan kasvattavaan kuntosuunnistukseen runsaasti ennakkoilmoittautumisia koko viikolle, pääsihteeri Mika Tuononen sanoo.

Kuntosuunnistukseen koko viikolle ennakkoilmoittautuminen päättyy 16. kesäkuuta. Samana päivänä päättyy myös jälki-ilmoittautuminen Rastiviikon kilpasarjoihin.

Ravintolapuoli kaipaa vielä talkoolaisia

MM-kisoihin kaivataan vielä talkoolaisia erityisesti ravintola- ja kahviopalveluihin, joissa on tarjolla monenlaista tehtävää muun muassa myynnin ja ruoan jakelun parissa. Hygieniapassi on eduksi, muttei välttämätön. llmoittautua voi kisasivuilta www.woc2013.fi kohdasta "Tule mukaan talkoolaiseksi".

- WOC2013

ulvang banneri