Kalevan Rastin Kiril Nikolov Tiomilan avausosuuden nopein

10milastart_introViime vuoden Tiomila voittaja Kalevan Rasti aloitti voittonsa puolustamisen arvoisellaan tavallaan. Ensimmäiseen vaihtoon nimittäin ehti kärjessä KR:n bulgarialaisvahvistus Kiril Nikolov.

10milastart10milan lähtö. Kuva: Hevoskuuri.fiViime vuoden Tiomila voittaja Kalevan Rasti aloitti voittonsa puolustamisen arvoisellaan tavallaan. Ensimmäiseen vaihtoon nimittäin ehti kärjessä KR:n bulgarialaisvahvistus Kiril Nikolov. Muita suomalaisjoukkueita kymppikärjessä olivat Hiisirastin Henrik Väisäsen viemänä kuudentena ja Vaajakosken Terän Antti Anttonen kymmenentenä.

Kiril Nikolov oli luonnollisesti tyytyväinen mies vaihdossa.

– Oli hauskaa. Paikoitellen oli aika vaikeaa, mutta minulla ei ollut ongelmia. Otin hiukan varman päälle ja tarkasti sekä muita tarkkaillen, kertoili tyytyväinen Nikolov.

Myös Henrik Väisänen tykkäsi avausosuudesta.

– Ei koukkuja ja tosi kivaa oli. Sai nauttia upeasta maastosta. Ainoa ongelma oli pöly ja allergiat. Keuhkot olivat kovilla lopussa ja kiire meinasi tulla, puhisi Väisänen.

Terän Anttonen harmitteli hiukan lopun otteen herpaantumista.

– 45 minuuttia mentiin minun vetämänä. Sitten lopussa vedin kuitenkin sivuun ja tuli virhe ja meni vähän häröilyksi, harmitteli Anttonen ja kyseli samalla eroa kärkeen. No, sitä oli 36 sekuntia, joten hyvissä asemissa kokenut Jouni Kahelin pääsi toiselle osuudelle.

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri