Hannu Airila nosti KR:n taas kärkeen

airila010511_introKalevan Rasti jatkaa vahvaa menoaan tämän vuoden Tiomilassa. Hannu Airila nosti punamustat taas viestin kärkeen kolmannella osuudella.


airila010511Hannu Airila nosti KR:n taas piikkipaikalle. Kuva: Hevoskuuri.fiKalevan Rasti jatkaa vahvaa menoaan tämän vuoden Tiomilassa. Hannu Airila nosti punamustat taas viestin kärkeen kolmannella osuudella. Eroa toisena vaihtaneeseen IFK Göteborgiin ei ollut tosin kuin 13 sekuntia ja heti perässä vaihtoi Ulricehamnin Matthias Niggli ja Kristiansandin Isak Bergman. Joten varsin mielenkiintoisista lähtöasetelmista lähdettiin Långa nattenille.

– Yhdellä pitkällä välillä tuli sivuun ajautuminen ja siinä meni 2,5 minuuttia. Mutta sitten kun toisella pitkällä välillä sain Kristiansandin taas kiinni, niin tiesin, että homma on hanskassa. Tavoite oli päästää Jere maksimissaan minuutin päässä kärjestä, joten siinä onnistuin, jutteli Hannu.

Toiseksi parhaana suomalaisjoukkueena vaihtoi kymmenentenä KR:n S-P Fincke, joka kertoi että kulku oli hyvää, mutta virheitä tuli sen verran ettei ollut hyvä juoksu. Ero seuran ykkösjoukkueeseen oli vajaat neljä minuuttia.

Nyt seuraamaan Långa nattenia...

KRV20 Kestavyysurheilu Helmikuu 2020 550 x 350


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri