Viides osuus – Haldenin komennossa ensi kertaa

chromy010511_introLånga nattenin jälkeisellä viidennellä osuudella tapahtui kärkiporukassa jako kahtia ja näin kärkiletka oli enää kuuden joukkueen suuruinen. Kärjessä vaihtoon tuli ensimmäistä kertaa Halden SK ja Magne Dähli.

chromy010511Adam Chromy. Kuva: Hevoskuuri.fiLånga nattenin jälkeisellä viidennellä osuudella tapahtui kärkiporukassa jako kahtia ja näin kärkiletka oli enää kuuden joukkueen suuruinen. Kärjessä vaihtoon tuli ensimmäistä kertaa Halden SK ja Magne Dähli. Muut joukkueet olivat Kalevan Rasti, TuMe, Södertälje, Lidingö ja Järla. Kakkosletka oli jäänyt neljä minuuttia ja kolmosporukka, jossa olivat mukana mm. Vehkalahden Veikot ja Tampereen Pyrintö, jo 13 minuuttia.

Toisen polven suunnistajalupaus Haldenin Magne Dähli oli luonnollisesti iloinen tultuaan ensimmäistä kertaa Tiomilassa kärjessä vaihtoon.

Myös KR:n tshekkiläisvahvistus Adam Chromy oli tyytyväinen.

– Tosi varmasti menin ja osuus sujui lähes virheittä, muutama pikku virhe tuli vaikeimmilla alueilla, mutta tämä viesti menee nyt ihan meidän suunnitelmien mukaan, kertoi Chromy.

Kolmosporukassa tulleet Pyrinnön Jarkko Laine ja VeVen Matti Töyrylä sen sijaan harmittelivat molemmat virheitään. Töyrylälle osui reitille yksi kunnon pummi ja kärki pääsi karkaamaan mahdollisesti jo liian kauas.

KRV20 Kestavyysurheilu Helmikuu 2020 550 x 350


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri