Jan ”Haaska” Prochazka nosti KR:n vaihteeksi kärkeen.

haaska010511_introSeitsemäs osuus oli viestin lyhyin osuus 7,2 kilometriä ja ilman hajontaa, joten isoja muutoksia kärjen osalta ei tapahtunut. Jo edellisellä osuudella kärkikolmikoksi muodostunut Kalevan Rasti, sekä lähimaastoissaan juosseet Södertälje ja Järla jatkoivat kärjessä myös putkiosuuden jälkeen.

haaska010511KR:n vaihto, Prochazka antaa kartan Adamskille. Kuva: Hevoskuuri.fiSeitsemäs osuus oli viestin lyhyin osuus 7,2 kilometriä ja ilman hajontaa, joten isoja muutoksia kärjen osalta ei tapahtunut. Jo edellisellä osuudella kärkikolmikoksi muodostunut Kalevan Rasti, sekä lähimaastoissaan juosseet Södertälje ja Järla jatkoivat kärjessä myös putkiosuuden jälkeen. Kärjessä tuli siis KR:n Jan Prochazka, jonka taktiikka oli selvä.

– Aika ok suoritus. Taktiikka oli selvä, alku hiukan rauhallisemmin muita tarkkailen ja lopussa päätin sitten iskeä, jotta pääsin kärjessä vaihtoon, Prochazka kertoi.

Toiseksi parhaana suomalaisjoukkueena jatkoi edelleen Turun Metsänkävijät, jonka Manu Mutka vaihtoi seitsemäntenä, hiukan yli kymmenen minuuttia KR:n jälkeen.

– Olin Lidingön peesissä liian tiukilla ja se kostautui kahden minuutin virheenä, kertoi Manu.

Vehkalahden Veikot tuli vaihtoon 12:sta, mutta jo yli 23 minuuttia KR:n jälkeen. Jyvät alkavat siis vähitellen erottua akanoista.

KRV20 Kestavyysurheilu Helmikuu 2020 550 x 350


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri