Kalevan Rasti ja Fabian Hertner jatkoivat vakuuttavasti kärjessä

guergiou010511_introKalevan Rasti jatkoi vakuuttavaa menoaan myös yhdeksännellä osuudella. Radan puolivälissä Fabian Hertner juoksi yksinkertaisesti karkuun Södertäljen Graham Gristvoodilta ja tuli vajaan kahden minuutin keulassa vaihtoon.

guergiou010511Thierry Gueorgiou varmistaa vielä oikean kartan paikan itselleen. Kuva: Hevoskuuri.fiKalevan Rasti jatkoi vakuuttavaa menoaan myös yhdeksännellä osuudella. Radan puolivälissä Fabian Hertner juoksi yksinkertaisesti karkuun Södertäljen Graham Gristvoodilta ja tuli vajaan kahden minuutin keulassa vaihtoon. Näin Thierry Gueorgiou pääsi unelmapaikassaan eli yksin kärjessä ankkuriosuudelle. Sprintin viime kesän maailmanmestarilla Matthias Müllerillä voi olla ylivoimainen tehtävä Thierryn tavoittamisessa. Kolmantena vaihtoon tuli Haldenin Mats Haldin, mutta jo 4.12 KR:n perään. Näin myös koko kevään vakuuttavassa kunnossa olleella pitkän matkan maailmanmestarilla Olav Lundanesilla täytyy olla aivan täydellinen päivä, mikäli voittoon olisi vielä mahdollisuutta.

Syystäkin Hertner nosti vaihdossa peukun ylös kysyttäessä hänen suorituksestaan. Hertner kertoi, että alussa tuli pikku virheitä, mutta sitten alkoi sujumaan. Samalla hän kiristi sen verran vauhtia, että Gristwoodin oli taivuttava.

Gristwood kertoikin, että hänellä ei ole talvi sujunut suunnitelmien mukaan, eikä hän ole parhaassa kunnossaan. Niinpä hänellä ei ollut mitään mahdollisuutta vastata Hertnerin vauhtiin. Omaa suoritustaan hän piti kuitenkin hyvänä.

Haldenin Mats Haldin harmitteli taas pikku virheitään, joita tuli liikaa ja näin ero kasvoi yli neljään minuuttiin.

Jäämme seuraamaan ankkuroiko Thierry Gueorgiou Kalevan Rastin toiseen perättäiseen Tiomila-voittoon.

ulvang banneri