Carl Waaler Kaasilta murtui jälleen sormi

Trondheimin viime vuoden MM-kisojen keskimatkan maailmanmestarilla Norjan Carl Waaler Kaasilla oli epäonnea harjoituslenkillä. Häneltä murtui sormi kaatumisen seurauksena.

Trondheimin viime vuoden MM-kisojen keskimatkan maailmanmestarilla Norjan Carl Waaler Kaasilla oli epäonnea harjoituslenkillä. Häneltä murtui sormi kaatumisen seurauksena. Näin hänellä menee loppukevät käsi paketissa.

Tutuissa maisemissa Trondheimissa kultaa voittanut Kaas oli maanantaina Oslossa lenkillä, ja epäonnekseen hän kompastui ja kaatui kivikkoon. Kaas mursi kaatumisen seurauksena pikkusormensa, saman sormen, jonka hän oli murtanut jo Tiomilassa. Lisäksi käteen ommeltiin kuusi tikkiä.

Koska murtuma oli jo toinen samaan sormeen lyhyen ajan sisällä, niin toipuminen voi kestää pidempään. Torstaina Kaas menee tarkastukseen ja silloin selviää, tarvitseeko käsi leikkausta.

Ranskan MM-kisat eivät tämän onnettomuuden takia ole vaarassa, vaikka oman pienen haittatekijän se harjoitteluun aiheuttaakin. Sen sijaan viikonlopun Norjan sprinttimestaruuskisoihin osallistuminen on epävarmaa.

Lähde: Opn.no

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri