Keskipohjanmaa-viesti Nouskin juhlaa

nouski020611_introIkaalisten Nouseva-Voima otti Vimpelissä käydyssä perinteisessä Keskipohjanmaa-viestissä ylivoimaisen voiton muiden huippujoukkueiden loistaessa poissaolollaan.

nouski020611Ikaalisten Nousevan-voiman voittoisa joukkue. Kuva. Osmo Siven.Ikaalisten Nouseva-Voima otti Vimpelissä käydyssä perinteisessä Keskipohjanmaa-viestissä ylivoimaisen voiton muiden huippujoukkueiden loistaessa poissaolollaan. Miesten viestiin starttasi kuitenkin varsin mukavat 25 joukkuetta.

Viestin järjestelyt onnistuivat hyvin ja vaativa maasto sai kiitosta kilpailijoilta. Viestin kaksi viimeistä osuutta erosivat jonkin verran rataprofiililtaan ensimmäisistä osuuksista.

Nouski otti komennon heti aloitusosuudella Vesa Taanilan repiessä neljän minuutin johdon seuraavana tuleviin. Harri Pajula ja Topi Anjala jatkoivat varmaa työtä ja Mikko Patanalla oli helppo työ varmistaa voitto Ikaalisiin.

– Tämä oli hyvä harjoitus Jukolaa ja syksyn SM-viestiä ajatellen. Itselläni oli helppo homma, kun ero seuraaviin oli maastoon lähtiessä niin iso. On hienoa, että tällaisia pikkuviestejä edelleen järjestetään. Tuntuu, että nykyään on vain isoja ja tärkeitä viestejä. Tällaisissa viesteissä on mukava juosta paineettomammin, kommentoi Nouskin ankkuri Mikko Patana kilpailun jälkeen.

Toisen sijan miesten viestissä nappasi Pellon Ponsi ja kolmanneksi ennätti Nouskin kakkosjoukkue.

Naisten viestissä kärkikolmikko oli IF Femman, OK Botnia ja IK Kronan.

>>Tulokset

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri