Lena Eliasson ja Jonas Leandersson voittivat Elitserienin sprinttikilpailun

Taalainmaan ensi vuoden EM-kilpailujen esikisat jatkuivat maanantaina sprinttisuunnistuksilla. Voitot nappasivat Domnarvetin Lena Eliasson ja Södertäljen Jonas Leandersson.

Taalainmaan ensi vuoden EM-kilpailujen esikisat jatkuivat maanantaina sprinttisuunnistuksilla. Voitot nappasivat Domnarvetin Lena Eliasson ja Södertäljen Jonas Leandersson.

Naisten kilpailussa toiseksi Eliassonin jälkeen tuli vahvaa kautta tekevä kokenut Annika Billstam, joka hiukan vanhemmalla iällä on pääsemässä elämänsä kuntoon. Billstam hävisi Eliassonille yhdeksän sekuntia. Myös Eliassonin kuntoutuminen on kiva pistää merkille vaikeuksien jälkeen. Kaksikko oli ylivoimainen, sillä kolmanneksi tulleet Tshekin ja Domnarvetin Eva Jurenikova ja Linnea Gustafsson olivat jo 52 sekuntia Eliassonille hävinneenä.

Miesten kilpailussa Elitserieniä koko kevään hallinnut Olav Lundanes jätti sprinttikilpailut muiden juostaviksi ja näin voiton vei hiukan yllättäen selvällä 26 sekunnin erolla Södertäljen Jonas Leandersson ennen Johan Runessonia. William Lind oli päivän kolmas.

Ainakaan toistaiseksi ei Hevoskuurin korviin ole kuulunut Suomen ja Norjan kaltaista jälkikalabaliikkia päivän Elitserien-sprintistä, mutta odotellaan nyt vielä hetkisen. ..

Miesten tulokset:

1. Jonas Leandersson Södertälje-Nykvarn OF 14:21 +00:00
2. Johan Runesson Göteborg-Majorna OK 14:47 +00:26
3. William Lind Malungs OK Skogsmårdarna 14:49 +00:28
4. Mattias Karlsson Bækkelagets SK 15:01 +00:40
5. Olle Boström Järla Orientering 15:03 +00:42
6. Petter Eriksson Södertälje-Nykvarn OF 15:12 +00:51
7. Johan Modig OK Pan-Kristianstad 15:17 +00:56
8. Erik Rost Malungs OK Skogsmårdarna 15:18 +00:57
9. Øystein Kvaal Østerbø IFK Lidingös Skid o OK 15:20 +00:59
10. Oskar Sjöberg OK Linné 15:22 +01:01

Naisten tulokset:|

1. Lena Eliasson Domnarvets GOIF 13:59 +00:00
2. Annika Billstam IFK Lidingös Skid o OK 14:08 +00:09
3. Eva Jurenikova Domnarvets GOIF 14:51 +00:52
= Linnea Gustafsson OK Hällen 14:51 +00:52
5. Tove Alexandersson Stora Tuna OK 14:57 +00:58
6. Lina Strand Göteborg-Majorna OK 15:06 +01:07
= Lilian Forsgren OK Tisaren 15:06 +01:07
8. Sofie Johansson OK Linné 15:20 +01:21
9. Karolina A.Höjsgaard Domnarvets GOIF 15:28 +01:29
10. Louise Göthfors Göteborg-Majorna OK 15:43 +01:44

Linkki kisasivuille, josta löytyy tulokset ja GPS-seurannat ratoineen.

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri