Lars Palmqvistin kisakartat vuosilta1971–2011 löytyvät netistä

NOM198480-luvun ruotsalainen maajoukkuesuunnistaja Lars Palmqvist on tehnyt suururakan ja laittanut kilpailukarttansa 40 vuoden ajalta internettiin. Palmqvistin parhaimpia saavutuksia oli mm. Pohjoismaiden Mestaruuskisojen henkilökohtainen hopeamitali legendaarisesta Tromssan PM-kisoista vuodelta 1984.

NOM1984Karttapala legendaarisista Tromssan PM-kisoista vuodelta 1984. Kuva: Lars Palmqvistin kartta-arkisto80-luvun ruotsalainen maajoukkuesuunnistaja Lars Palmqvist on tehnyt suururakan ja laittanut kilpailukarttansa 40 vuoden ajalta internettiin. Palmqvistin parhaimpia saavutuksia oli mm. Pohjoismaiden Mestaruuskisojen henkilökohtainen hopeamitali legendaarisesta Tromssan PM-kisoista vuodelta 1984.

Palmqvisin kartta-arkistosta löytyy myös useita karttoja Suomesta ja eri arvokisoista. Kartta-arkistoon tutustumalla saa mainiosti käsityksen lajin kehityksestä viimeisen 40 vuoden aikana. Pieni varoituksen poikanen kuitenkin, älä tutustu arkistoon, mikäli sinulla ei ole riittävästi aikaa. Arkisto on sen verran mielenkiintoinen, että siihen uppoutuu helposti pidemmäksikin aikaa.

Lars Palmqvistin kartta-arkisto löytyy täältä.

Sieltä voi hakea ja katsoa karttoja esimerkiksi vuoden ja maan perusteelta. Nautinnollisia tutustumishetkiä karttojen parissa!

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri