Terä viilsi Lakeuden viestissä

ikonen120611_introVaajakosken Terä otti voiton Lakeuden viestissä Seinäjoella.ikonen120611Pasi Ikonen pohjusti Vaajakosken Terän voiton. Kuva: Hevoskuuri.fiVaajakosken Terä otti voiton Lakeuden viestissä Seinäjoella.

Vaajakosken Terä otti voiton kolmiosuuksisessa Lakeuden viestissä Seinäjoella. Helle ja soinen suopursua kasvava maapohja imi kilpailijoista mehut tehokkaasti.

Aloitusosuudelta kärjessä vaihtoon ennätti Vaajakosken Terän kakkosjoukkueen Petteri Huikko kannoillaan Tampereen Pyrinnön Elmeri Vähänen ja Ikaalisten Nousevan-Voiman Vesa Taanila. Terän ykkösjoukkueen Timo Joensuulle tuli matkan varrella iso virhe ja Terä vaihtoi tässä vaiheessa noin viisi minuuttia kärjen jälkeen.

Toisella osuudella Pasi Ikonen piti rajua vauhtia. Vihannista kotoisin oleva maailmanmestari oli raskaassa maastossa kuin kotonaan. Ikonen tuli kärjessä vaihtoon. Paimion Rastin ja IF Brahen yhdistelmä joukkueen ollessa toisena ja Nouskin Harri Pajulan vaihtaessa kolmantena parisen minuuttia Terää perässä.

Ankkuriosuudella Terän Juha Sorvisto teki varmaa työtä eikä antanut Nouskin Topi Anjalalle mahdollisuuksia kiinniottoon. Nouski otti kakkostilan ja Ylistaron Kilpa-Veljet otti hienosti kolmannen sijan.

Vaajakosken Terä oli tyytyväinen voittoon vaikka täysin puhtaita papereita ei viestistä tullutkaan.

–Viestimme lähti nihkeästi käyntiin Joensuun tehdessä ison virheen, mutta emme luopuneet toivosta. Oma meno tuntui raskaalta, mutta niin taisi muillakin tuntua. Lisäksi tuli parisen minuuttia virhettä. Juha Sorvisto juoksi hienosti, kommentoi Pasi Ikonen kilpailun jälkeen.

Ikaalisten Nousevan-Voiman Vesa Taanila manaili monen muun tapaan raskasta menoa.

–Flegmaattiselta tuntui tässä helteessä ja maastossa. Kilpailu oli kuitenkin hyvin järjestetty ja näitä viestejä on mukava juosta, mietti Taanila kilpailun jälkeen.

Naisten viestissä voittoon juoksi IF Femman. Paimion Rasti jäi voittajille vain 15 sekuntia ja kolmanneksi sijoittunut Rasti Kurikkakin vain alle pari minuuttia.

>>Tulokset
>>Raporttia Pasi Ikosen kotisivuilla

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri