TÄHTÄIMESSÄ Olli-Pekka Koistinen, Delta

O-PKoistinen_intro140511Huippuliigan kärkisijoja kerännyt Olli-Pekka Koistinen tekee torstaina Nordic Orienteering Tourin (NORT) ja maailmancupin avauksessa Porvoossa aikuisten maajoukkuedebyyttinsä.

O-PKoistinen140511Olli-Pekka Koistinen on pärjännyt erinomaisesti kevään sprinttikisoissa. Kuvassa O-P vauhdissa Särkänniemessä. Kuva: Hevoskuuri.fiHuippuliigan kärkisijoja kerännyt Olli-Pekka Koistinen tekee torstaina Nordic Orienteering Tourin (NORT) ja maailmancupin avauksessa Porvoossa aikuisten maajoukkuedebyyttinsä. Mies lähtee avoimin mielin kilpailuun ilman sen suurempia sijoitustavoitteita.

- Tavoitteenani oli nousta tällä kaudella A-maajoukkuetehtäviin ja erityisesti päästä mukaan NORT:een. Tärkeintä on tehdä mahdollisimman hyviä suorituksia. Päivässä on kaksi kilpailua ja ensin pitää selvittää karsinnat, ennen kuin voi alkaa asettamaan sijoitustavoitteita, Koistinen kertoo.

25-vuotias tuleva diplomi-insinööri on viime vuosina panostanut erityisesti sprinttiin. Panostuksen on mahdollistanut tänä vuonna perustettu sprinttimaajoukkue, jonka mukana Koistinen on leireillyt, vaikka ei itse ryhmään kuulukaan.

- Sprintti on ollut viime vuosina itselleni vahvin matka ja tänä vuonna tuli mahdollisuus erikoistua matkalla. Sprinttipanostus on terävöittänyt juoksua ja taso on noussut pikkuhiljaa muutenkin, Koistinen kertoo.

- Suomen Suunnistusliiton uutiskirje

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri