Rantanen välieriin NORT:ssa

nort210611_introMerja Rantanen selviytyi ainoana suomalaisena myöhemmin tänä iltana käytäviin välieriin Nordic Orinteering Tourin toisessa osakilpailussa Göteborgissa.

nort210611Naisten puolivälierä käynnissä.Merja Rantanen selviytyi ainoana suomalaisena myöhemmin tänä iltana käytäviin välieriin Nordic Orinteering Tourin toisessa osakilpailussa Göteborgissa.

Puolivälieriin oli selviytynyt aamupäivän karsinnan kolmekymmentä parasta. Puolivälierät käytiin hiihdon tyyliin kuudesta kilpailijasta kahden parhaan päästessä jatkoon. Maasto olio sama kuin karsinnassa, mutta rata hieman lyhyempi . Porukka pysyi aika hyvin nipussa radan läpi. Illan semifinaalissa ja finaalissa onn  odotettavissa enemmän kaupunkisuunnistusta.

Suomalaiskommentteja puolivälieristä:

Ulrika Uotila:
- Rata tarjosi mahdollisuuksia myös omiin valintoihin, mutta porukassa mentiin, fysiikka ratkaisi, loppurata ylämäkeä joten juoksuvoima ratkaisi. Radalla oli reitinvalintavälejä, joissa paljon portaita, alikulkuja ja käännöksiä. Tekniset haasteet olivat reitinvalinnoissa ja hahmottamisessa.

Pasi Ikonen:
- Fyysinen latu oli, reitinvalintavaihtoehtoja tarjottiin. Tein oman valinnan ja 20 sekunnin virheen.

Jone Lehto:
- Alku oli alamäkeä, fysiikka ratkaisi loppuradan ylämäessä muiden eduksi. Kyttäiltiin muiden tekemisestä ja  harva uskalsi tehdä omia ratkaisuja. Täysillä mentiin alusta loppuun.

Merja Rantanen:
- Radalla pientä kikkailua, joten pystyi vielä passailemaankin. Taktiikkana oli päästä aina fiksuilla omilla valinnoilla leimaamaan ensimmäisenä tai toisena, erot tulevat fysiikasta, omia valintoja tehdään porukassa vain vähän. Illan kisoissa löytyy vielä yksi vaihde lisää kun tarvitaan.

>>Tulokset kisasivuilla

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri