Maailmanmestari Mironova Kooveen tuorein vahvistus

Viime kesän pitkän matkan maailmanmestari Venäjän Svetlana Mironova suunnistaa jatkossa Kooveen riveissä. Kuva: Aapo Laiho

Viime kesän pitkän matkan maailmanmestari Venäjän Svetlana Mironova suunnistaa jatkossa Kooveen riveissä. Kuva: Aapo Laiho

Kesän Italian MM-kisojen naisten pitkän matkan yllätysmaailmanmestariksi juossut Venäjän Svetlana Mironova juoksee jatkossa Kooveen riveissä. Mironova vaihtaa tamperelaisseuraan ruotsalaisesta Hellaksesta.

Kulunut kausi oli 28-vuotiaalle Mironovalle varsin onnistunut, sillä MM-kullan lisäksi hän nappasi keväällä EM-hopeaa pitkältä matkalta Portugalissa.

Mironovan siirrosta Kooveeseen on huhuiltu pitkin syksyä ja nyt se siis vahvistettiin. Svetlana Mironova on Kooveelle kovan luokan vahvistus.

– Kärki Kooveessa on aiemmin ollut liian kapea esimerkiksi Jukolan Venlojen viestissä. Mironova tuo naisiin laajuutta ja myös lisää henkistä lujuutta, Kooveen puuhamies Raimo Arvola kommentoi Mironovan seurasiirtoa Aamulehdessä.

– Yritämme ohittaa aluksi Pyrinnön Tampereen parhaana naissuunnistusseurana. Seitsemän vuotta sitten Lapualla Koovee oli jo neljäs, Arvola jatkaa.

Koovee on kohahduttanut suomalaisia suunnistuspiirejä kuluneella syksyllä enemmänkin, sillä aiemmin Kooveen pelaajavalmentajaksi tuli Jani Lakanen ja tällä viikolla uutisoitiin Lauri ja Timo Sildin liittymisestä Kooveeseen.

Lähde: Aamulehti

Premiumsport.fi

ulvang banneri