Merja Kiviranta toinen ja paluun tehnyt Tiina Boman kolmas TriStar111 Estoniassa

kiviranta080811_introMerja Kiviranta sijoittui toiseksi ja Tiina Boman kolmanneksi viikonloppuna käydyssä TriStar111 Estoniassa.


kiviranta080811Merja Kiviranta sijoittui toiseksi TriStar Estoniassa. Kuva: Hevoskuuri.fiMerja Kiviranta sijoittui toiseksi ja Tiina Boman kolmanneksi viikonloppuna käydyssä TriStar111 Estoniassa.

Pühajärvellä Virossa käyty triathlon keräsi kaikki tapahtumat yhteenlaskettuna noin 850 osallistujaa.

Miesten kilpailun voitton otti 40-vuotias saksalainen Thomas Hellriegel, jolta löytyy takataskustaa Hawaijin Ironmanin voitto vuodelta 1997. Irlantilainen Bryan McCrystal oli toinen ja kolmas sija meni isäntämaan Kirill Kochegaroville.

Naisten sarjassa voittoon eteni Rachel Joyce, Merja kiviranta oli toinen ja paluun äitiyslomalta tehnyt Tiina Boman kolmas.

Kilpailun järjestelyt onnistuivat hyvin eikä kilpailijoilla ollut valittamisen aihetta. Myös kilpailunjohtaja ja itsekin triathlonissa edelleen menestyksekkäästi kilpaileva Ain-Alar Juhanson oli tyytyväinen.

-Tämä oli toinen vuosi, kun TriStar Estonia kilpailtiin Pühajärvella ja olen erittäin tyytyväinen siihen suosioon, jonka olemme saavuttaneet kilpailijoiden ja yleisön keskuudessa. Tämä on loistava paikka järjestää triathlon-kilpailuja ja tulee jatkossa olemaan vielä parempi, iloitin Juhansson.

Tiina Bomanilla onnistunut paluu

Triathlonin MM-pronssimitalisti Tiina Boman palasi kilpailuihin äitiysloman jälkeen. Boman oli varsin tyytyväinen kilpailun jälkeen.

- Kilpailu sujui hyvin tämän hetkisen tason mukaan. Tämä oli testi itselle siitä missä mennään. Suurempia ongelmia ei kilpailun aikana ollut. Pyöräilyn otin varmaan päälle. Juoksu tuntui aika rankalta mäkisellä reitillä, kertoi Boman kilpailun jälkeen

Boman on pikkuhiljaa pääsemässä normaaliin harjoitusrytmiin keväisen synnyttyksen jälkeen.

- Olen harjoitellut kerran päivässä ja lenkit ovat olleet melko lyhyitä. takana on yksi yli 100 kilometrin pyörälenkki ja toiseksi pisin on 60 kilometriä. Yli 10 kilometrin juoksulenkkejä en ole vielä tehnyt. Uintiharjoittelun aloitin heinäkuun puolessa välissä, kertoo Boman harjoittelustaan.

Seuraavan kerran Boman kilpailee Finntriathlon Crossissa.

- Finntriathlon Cross on hyvä harjoitus. Tällä hetkellä harkinnassa on myös Itävallassa 4.9. käytävä kilpailu, jonka osallistumisesta pitäisi päättää aivan lähipäivinä. Täydellä matkalla en tänä vuonna tule kilpailemaan, mutta ensimmäinen harjoitusleiri on suunniteltu Barcelonan täyden matkan kilpailun yhteyteen, paljastaa Boman joka aikoo harjoitella tulevana talvena paljon hiihtäen ja tarkoituksena on leireillä talven aikana muun muassa Ramsaussa.

>>TriStar Estonian tulokset

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri