Tulossa sunnuntaina: Triathlonaiheinen webinaari

Teemu Lemmettylä tuulettaa Tahkon Finntriathlonin voittoa. Kuva: Teemu Ojapalo / Bullseye Photography

Teemu Lemmettylä tuulettaa Tahkon Finntriathlonin voittoa. Kuva: Teemu Ojapalo / Bullseye Photography

Liikuntakeskus Huippupaikka ja Kestävyysurheilu.fi toteuttavat yhteistyössä triathlonaiheisen webinaarin.

Sunnuntaina kello 19:00 alkava webinaari on nähtävissä suorana Kestävyysurheilu.fin sivuilla. Vetäjänä toimii huipputriathlonisti Teemu Lemmettylä.

Lemmettylä on Suomen tämän hetken kovimpia triathlonisteja. Lemmettylän täyden matkan ennätys on 8:21 ja puolikkaan 4:03. Viime kesänä Lemmettylä otti Tahkon Finntriathlonin voiton lisäksi komean seitsemännen sijan Norjassa järjestettävässä Norseman Xtreme triathlonissa.

Tunnin kestävän webinaarin aikana käsitellään monipuolisesti triathlonia lajina ja harjoittelua kohti tavoitetta.

- Vierainani ja keskustelijoina ovat Saara Grönholm, Matti Hurula ja Mikko Lonka. Käsittelemme monipuolisesti muun muassa aloittelijoita askarruttavia kysymyksiä, Hawaijin Ironmanille harjoittelua sekä kestävyysurheilun henkistä puolta, lupaa Lemmettylä.

Huomionarvoista on, että kaikilla webinaarin seuraajilla on mahdollista vaikuttaa webinaarin sisältöön. Kysymyksiä ja kommentteja voi laittaa ennakkoon tai webinaarin aikana Twitterissä hashtagillä #huippuvalmentaja. Osallistuneiden kesken arvotaan Kestävyysurheilun.fin triathlonasu sekä kaksi kappaletta Huippuvalmentajan triathlon-treenipaketteja.

Mikäli et ole Twitterissä, voit laittaa kysymyksen ennakkoon kommentoimalla tämän artikkelin alle.


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri