Joroinen ja Tahko isännöivät triathlonin SM-kilpailuja tulevina kesinä

Kuva viime vuoden Tahkon Finntriathlonista.

Kuva viime vuoden Tahkon Finntriathlonista.

Triathlonkauden 2016 ollessa vahvasti käynnissä Suomen Triathlonliiton hallitus kokoontui päättämään tulevien vuosien SM-järjestäjistä. SM-kilpailut myönnetään hakemusten perusteella kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Määräaikaan mennessä hakemuksia tuli yhteensä yhdeksän ja hakijat pisteytettiin hakemusten perusteella. Päätökseen vaikuttivat myös taloudelliset sekä toiminnalliset argumentit.

Puolimatkan SM-kilpailut pidetään myös vuosina 2017 ja 2018 Joroisissa.

- Joroisten kisa on suomalaisen triathlonin klassikko ja siitä monesti puhutaankin Suomen Havaijina. Meille on kunnia-asia järjestää suosituin triathlonin kilpailumatka puolimatkan SM-kilpailuna. On mahtavaa, että myös liitossa nähdään Joroisten asema lajin lippulaivatapahtumana, tapahtumapäällikkö Juuso Kutvonen toteaa.

Täysmatkan SM-kilpailu järjestetään tulevina vuosina Tahkolla, joka on nopeasti vakiinnuttanut paikkansa kisakalenterissa.

- Tahkon kilpailua on kehitetty todella voimakkaasti viimeiset kaksi vuotta. Suurena tavoitteena prosessissa on ollut SM-arvon saaminen nimenomaan täydelle matkalle. Tahkon puitteet triathlonkilpailun paikkana kestävät vertailun mihin tahansa kansainväliseenkin kohteeseen. Kutvonen sanoo.

Puolimatkan SM-kilpailut järjestetään Finntriathlon Joroisten yhteydessä 15.7.2017 ja 14.7.2018
Täysmatkan SM-kilpailut käydään Tahkon Finntriathlonin yhteydessä 5.8.2017 ja 4.8.2018

enervit tri paketti banner

Premiumsport.fi

ulvang banneri