Triathlonin puolimatkan SM-mitalit jaossa viikonloppuna Joroisilla

Joroisilla kilpaillaan puolimatkan SM-mitaleista viikonloppuna. Kuva: Sportyfeel Finntriathlon

Joroisilla kilpaillaan puolimatkan SM-mitaleista viikonloppuna. Kuva: Sportyfeel Finntriathlon

Sportyfeel Finntriathlon Joroinen kokoaa lähes 2000 kilpailijaa Suomen suurimpaan triahtlontapahtumaan tulevana viikonloppuna.

Suomen suurin ja tunnetuin triathlontapahtuma kilpaillaan Joroisissa tulevana viikonloppuna. Lauantaina 16.7. puolimatkan SM-kilpailussa ovat mukana Suomen yleisen sarjan kärkinimet sekä suuri määrä eri ikäluokkien mitaleista taistelevia triathlonisteja. Puolimatkalla kilpailumatkat ovat 1,9 km uinti, 90 km pyöräily ja 21,1 km juoksu.

Naisten kilpailujen ylivoimainen ennakkosuosikki on Kaisa Lehtonen. Havaijin MM-kilpailuihin tähtäävän Lehtosen haastavat muun muassa Minna Koistinen, Mira Leskinen, Anni Antikainen, Heidi Hyvärinen ja Sonja Kallio.

Miesten kilpailussa Darby Thomas on selkeä ennakkosuosikki. Thomas saa kuitenkin kovan haasteen muun muassa Jarmo Rissaselta, Tuukka Miettiseltä ja Panu Liedolta.

Matkoja kaikille

Finntriathlon Joroinen on suomalaisen triathlonin koti, sillä maamme ensimmäinen triathlonkilpailu järjestettiin Joroisissa vuonna 1983. Muutamien hurjapäiden harrastuksesta kestävyysliikkujien suosikiksi kasvanut tapahtuma tarjoaa puolimatkan lisäksi mahdollisuuden kokeilla lajia perjantain pikamatkalla. Myös lapsille on torstaina oma lähtönsä.

- Meillä on tarjota jokaiselle jotakin, sillä kolmipäiväisen tapahtuman aikana on tarjolla runsaasti sarjoja ja matkoja. Sportyfeel Finntriathlon Joroinen on taatusti elämys niin urheilijoille kuin yleisöllekin, kertoo tapahtumapäällikkö Juuso Kutvonen.

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri