Hannu Manninen huippuvireessä triathlonin SM-kisoissa

Hannu Manninen osoitti olevansa yhä kovassa kunnossa. Kuva: Teemu Ojapalo

Hannu Manninen osoitti olevansa yhä kovassa kunnossa. Kuva: Teemu Ojapalo

Hannu Manninen piti hurjaa vauhtia Joroisissa SM-triathlonilla voittaen Suomen mestaruuden miesten 35–39-vuotiaiden sarjassa. Manninen käytti 1,9km uintiin aikaa 31minuuttia 55 sekuntia, 90 kilometrin pyöräilyyn 2 tuntia ja 17 minuuttia ja puolimaratonin mittaiseen kilpailun päättäneeseen juoksuun 1.25,33. Yhteensä hän käytti triathlonin puolimatkaan aikaa 4 tuntia 19 minuuttia.

Manninen oli tyytyväinen suoritukseensa maalissa.

- Oli tosi hyvä ja ehjä kisa, ei ollut mitään ongelmia missään vaiheessa. Juoksu kulki myös hyvin, sain heti hyvän rytmin päälle ja pystyin pitämään sen. Ainoastaan hieman hiertymää tuli vasempaan jalkaan, piti hammasta purra vähän loppuvaiheessa.

Triathlonia yhdistetyn maailmanmestari pitää hyvänä harjoitusmuotona.

- Hyvää perusharjoittelua triathlon on. Kun pystyy tällaista vauhtia vetämään puolimatkan, niin kyllähän siinä näkyy että pohjat on kunnossa. Jos kuitenkin ajattelee että hiihtokisaa lähtisi vetämään, niin paljon on vielä tekemistä kisakunnon esille saamiseen.

Uteluihin mahdollisesta kilpailemisesta Lahden MM-kisoissa Manninen ei vielä anna suoraa vastausta.

- Kyllä minut talvella suksien päällä nähdään, mutta missä karkeloissa, siihen en vielä sano mitään. Työpaikka vaihtuu syksyn aikana, ja se tuo omat haasteensa ja vaikuttaa aikatauluihin, Manninen kertoi.

 

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri