Finntriathlon kutsuu lapset kesäleirille ja aikuiset seminaariin: Alexander Stubb kertoo Havaijin Ironman-kilpailusta

Kuva Vanajanlinnan Finntriathlon-tapahtumasta. Kuva: Finntriathlon

Kuva Vanajanlinnan Finntriathlon-tapahtumasta. Kuva: Finntriathlon

Finntriathlon on Suomen tunnetuin triathlonsarja ja sillä on ollut merkittävä vaikutus lajin suosion kasvussa viime vuosina. Finntriathlon haluaa nostattaa lajin innostusta entisestään etenkin nuorempien keskuudessa.

“Mietimme ja muistelimme omaa nuoruuttamme ja sitä, mitkä ovat niitä ikimuistoisimpia hetkiä ja muistoja, jotka ovat jääneet elämään muistoissamme. Yksi asia nousi suosikkina esiin: liikunnalliset kesäleirit. Nyt laitamme hyvän kiertoon!“, kerrotaan Finntriathlonin sivilla.

Finntriathlon järjestää hyväntekeväisyysprojektina Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä kesäleirin, joka kantaa nimeä Tärkeänpaikanleiri. Leiri kestää kaksi vuorokautta. Leiri on suunnattu 10-15-vuotiaille ja on osallistujille maksuton. Pääsyvaatimuksena leirille on oma kiinnostus liikkumiseen ja lajiin, 25m uimataito sekä se, että nuori pärjää ilman vanhempiaan pari vuorokautta. Lisäksi järjestäjät toivovat, että nuorella triathlonistin alulla olisi mahdollisuus ottaa oma pyörä mukaan leirille.

Ilmoittautuminen Tärkeänpaikanleirille alkaa ystävänpäivänä 14.2.. Osallistujat otetaan mukaan leirille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmaisia lounaita ei kuitenkaan ole olemassa, joten nuorille maksuttoman triathlonleirin kustannukset pyritään kattamaan triathlonseminaarista saaduilla tuloilla. Finntriathlon järjestää Tärkeänpaikanleiri-seminaarin lauantaina 11.2. Vantaan SuperParkissa. Puhujina aamupäivän kestävässä seminaarissa ovat valmentaja Antti Hagqvist, suomen tunnetuituimpiin triathlonisteihin kuuluva kansanedustaja Alexander Stubb ja Olympiakomitean liiketoimintapäällikkö Ville Köngäs. Seminaarissa Stubb kertoo Kona-projektistaan eli viime lokakuussa suorittamastaan Havaijin Ironman-kilpailusta.

Lisätietoa Tärkeänpaikanleiristä sekä siihen liittyvästä seminaarista löytyy osoitteesta www.yhteisounelmille.fi

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri