Goesch ja Pohjalainen Vierumäen valtiaat

Tiina Pohjalainen yllättyi voitostaan. Kuva: Bullseye Photography

Tiina Pohjalainen yllättyi voitostaan. Kuva: Bullseye Photography

Sportyfeel Finntriathlon Vierumäki kilpailtiin aurinkoisessa ja tuulisessa säässä. Miesten nopein oli Henrik Goesch ja naisten ykkönen oli Tiina Pohjalainen.

Vierumäellä kilpailtiin neljäsosamatkalla, jossa uidaan 1500 m, pyöräillään 40 kilometriä ja juostaan 10 kilometriä. Miesten kilpailua hallitsi alusta asti Turun Urheiluliiton Henrik Goesch, jonka loppuaika oli reittiennätys 1.55,22. Toiseksi tullut seuratoveri Darby Thomas jäi Goeschille yli neljä minuuttia. Kolmas oli Koiviston Iskun Jarmo Rissanen ajalla 2.00,19.

- Kisa sujui ennakkokaavailujen mukaan. Uinnissa Panu (Lieto) läpsytteli jaloille, mutta pyörällä pääsin irti. Juoksu sujui rennosti, Goesch kertoi järjestäjien tiedotteessa.

Naisten yllätysvoittajaksi nousi SKB Racing triathlon teamin Tiina Pohjalainen ajalla 2.16,23. Pohjalaisen huima juoksuosuus nosti hänet kilpailun voittoon.

Kakkossija ratkaistiin loppusuoralla, kun TriVAteamin Venla Koivula-Huttunen ohitti TriathlonSuomen Sonja Kallion. Koivula-Huttusen loppuaika oli 2.17,36.

- Voitto oli kyllä aikamoinen yllätys minulle itselleni. Pyörä kulki tänään tosi hyvin, olen siihen tänä vuonna panostanut vähän enemmän. Oli hieno tunne siirtyä kilpailun johtoon, Pohjalainen totesi.

Päivän voittajat Henrik Goesch ja Tiina Pohjalainen nähdään Joroisten SM-puolimatkalla kahden viikon kuluttua.

GoeschHenrikVierumakiBullseyeHenrik Goesch oli Vierumäellä miesten ykkönen. Kuva: Bullseye Photography

650 kilpailijaa mukana

Vierumäellä kilpailtiin perinteisesti aurinkoisessa säässä. Noin 650 kilpailijaa kerännyt tapahtuma sai jälleen kiitosta reittien ja järjestelyjen osalta.

- Päivä sujui kaiken kaikkiaan hienosti. Kahden järven uinti tuntuu toimivan, kuten myös rolling-startti, jonka avulla kaikki pääsevät rauhallisesti liikkeelle. Hieno triathlonpäivä Vierumäellä, tapahtumapäällikkö Tiina Boman totesi.

VierumakiLahtiBullseyeKuva: Bullseye Photography

Kilpailun ohessa viikonlopun aikana järjestetään Finntriathlon Oy:n ja Finntriathlon Masters Ry:n organisoima Tärkeänpaikanleiri. Kyseessä on 10–15-vuotiaille lapsille ja nuorille suunnattu ilmainen leiri, jonka varat ovat kerätty hyväntekeväisyyskampanjoilla ja yhteistyökumppaneiden avulla.

Tulokset

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri