Finntriathlon-kesä huipentuu Vierumäelle

Kuva: Finntriathlon

Kuva: Finntriathlon

Sportyfeel Finntriathlon Vierumäki päättää Finntriathlonin kilpailusarjan tulevana lauantaina.

Vierumäellä on mukana yli 500 triathlonistia.

Finntriathlon Vierumäki järjestetään nyt jo viidennen kerran. Vierumäellä kilpaillaan perusmatkalla, jossa uintiosuus on 1500 m, pyöräily 40 km ja juoksu 10 km. Perusmatkan uintiosuus suoritetaan viime vuoden tapaan kahdessa järvessä. Uinnin lähtö on Valkjärven rannalta, josta rantautumisen kautta pulahdetaan Suurjärveen. Sieltä palataan uintilenkin jälkeen kannaksen yli takaisin Valkjärveen.

Kilpailun pyöräilyosuuden vuoksi aikavälillä 11.30–17.00 Urheiluopistontie ja tie 140 välillä Vierumäki-Myllykylä ovat suljettuja liikenteeltä. Kulku opistolle on Vuolenkoskentien kautta.

Perusmatkan lähdöt ovat 11.30 ja 12.45.

Uutuutena tänä vuonna on myös sprinttimatkan kilpailu, jossa matkat ovat 500 m, 20 km ja 5 km. Pikamatka starttaa klo 15.

Viime vuonna Vierumäellä voittajiksi selvisivät Henrik Goesch ja Tiina Pohjalainen.Henrik Goesch ja Tiina Pohjalainen.

20 lasta tärkeänpaikanleirillä

Lapsille ja nuorille suunnattu Tärkeänpaikanleiri järjestetään Vierumäellä kilpailun ohessa 24.–26.8.2018. Kyseessä on 12–15-vuotiaille lapsille ja nuorille suunnattu ilmainen leiri, jonka järjestää ja mahdollistaa Finntriathlon Masters Ry. Leiriä varten on huutokaupattu myös maantiepyörä. Tänä vuonna leirillä on 20 paikkaa ja leirin päävalmentajana toimii Juuso Manninen.

Finntriathlon Vierumäen sivut

Premiumsport.fi

ulvang banneri