Triathlonkausi käynnistyi Vanajanlinnassa

Astrid Snäll oli nopein nainen Vanajanlinnassa. Kuva: Finntriathlon

Astrid Snäll oli nopein nainen Vanajanlinnassa. Kuva: Finntriathlon

Finntriathlon-kauden avaus kilpailtiin Vanajanlinnan upeilla reiteillä lauantaina. Päivän aikana matkaan starttasi yhteensä 400 kilpailijaa.

Pikamatkalla uitiin 750 metriä, pyöräiltiin 20 kilometriä ja juostiin 5 kilometriä. Miesten yleisen sarjan kärkisijat nappasi viime vuoden tyyliin venäläiskaksikko Denis Seliverstov ja Georgii Kaurov. Seliverstovin voittoaika oli todella kova, 58.13. Kaurovin aika oli 59.30.

Miesten yleisen sarjan kolmas oli Joel af Hällström ajalla 1.00,14. Päivän kolmanneksi nopein oli 17-vuotiaiden sarjan voittanut Veikka Sarén, joka alitti tunnin haamurajan ajalla 59.54.

Naisten kilpailussa päivän nopeimman ajan teki Astrid Snäll, jonka loppuaika oli 1.05.34. Kakkosena ja naisten yleisen sarjan voittajana maaliin tuli Anni Antikainen, joka otti Vanajanlinnassa neljännen perättäisen yleisen sarjan voittonsa loppuajalla 1.08,20.

Naisten yleisen sarjan kakkonen oli Venla Koivula-Huttunen ja kolmas Noora Luokkala.

Päivän kolmanneksi nopeimman ajan naisissa teki 17-vuotiaiden sarjassa kilpaillut Julia Kekkonen 1.10,31.

Sprinttimatkojen lisäksi mukana oli myös supersprinttilähtö, jossa uintimatka oli 200 m, pyöräily 10 km ja juoksu 2,5 km.

Finntriathlon Vanajanlinna järjestettiin nyt kuudennen kerran. Katumajärven lämpötila oli noin 18 astetta. Helteinen sää pisti kilpailijat koville.

Tulokset

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri