Triathlonin puolimatkan SM-mitaleista kilpaillaan Joroisissa

Jarmo Rissanen on yksi kovista nimistä Joroisissa. Kuva: Finntriathlon/ Bullseye photography / Teemu Ojapalo

Jarmo Rissanen on yksi kovista nimistä Joroisissa. Kuva: Finntriathlon/ Bullseye photography / Teemu Ojapalo

Finntriathlon Joroinen järjestetään tulevana viikonloppuna. Viikonlopun päälähtö puolimatkan SM-kilpailu kilpaillaan lauantaina.

Puolimatkalla kilpailumatkat ovat 1,9 km uinti, 90 km pyöräily ja 21,1 km juoksu. Miesten kilpailussa ennakkosuosikkina matkaan lähtee Henrik Goesch, jolla on puolimatkan SM-kultaa vuosilta 2016 ja 2017.

Mitalikamppailuun ilmoittautuvat myös viime vuoden SM-hopeamitalisti Joona Tuikka sekä SM-pronssimitalisti Toni Pystö. Ilmoittautuneita ovat myös mm. Jarmo Rissanen, Juuso Manninen, Panu Lieto, Tatu Koistinen, Juha-Matti Halonen ja Ilkka Utriainen sekä SM-kilpailun ulkopuolella Venäjän Georgii Kaurov, joka oli viime vuonna Joroisten nopein.

Naisten kilpailussa saadaan uusi Suomen mestari, sillä edellisvuosien mestarit eivät ole mukana. Voittokamppailussa nähtäneen ainakin Anni Antikainen, Tiina Pohjalainen sekä Heidi Hyvärinen.

Sekä miesten että naisten sarjoissa on mukana venäläisiä kilpailijoita, jotka kilpailevat SM-kilpailun ulkopuolella. Yleisen sarjan SM-mitalien lisäksi jaossa ovat eri ikäluokkien SM-mitalit. Tapahtumaviikonloppu käynnistyy jo perjantaina, jolloin kilpaillaan lasten triathlon (klo 15) sekä pikatriathlon (klo 17).

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri