Talvitriathlonin MM-kisat Jämillä lähestyy

jami130311_introKahden viikon kuluttua, lauantaina 26. maaliskuuta, kilpaillaan Jämillä talvitriathlonin MM-mitaleista. Määräaikaan mennessä MM-kilpailuun on ilmoittautunut yli 80 kansainvälistä kilpailijaa, jotka edustavat 15 eri kansallisuutta.

jami130311Jämin elämyskota. Kuva: Hevoskuuri.fi

Kahden viikon kuluttua, lauantaina 26. maaliskuuta, kilpaillaan Jämillä talvitriathlonin MM-mitaleista. Määräaikaan mennessä MM-kilpailuun on ilmoittautunut yli 80 kansainvälistä kilpailijaa, jotka edustavat 15 eri kansallisuutta. Kaukaisimmat osallistujat Jämille saapuvat Usa:sta. Jämin kilpailu on houkutellut mukaan muun muassa miesten MM-kultaa puolustavan Andres Svanebon Ruotsista sekä kestomenestyjä Arne Postin Norjasta. Myös Venäjän maajoukkueella on vahva edustus Jämin kilpailuissa. Suomella on edustajia lähes jokaisessa sarjassa ja näin ollen MM-kilpailijoiden yhteismäärä kohoaa noin 130 osallistujaan. Samassa yhteydessä kilpaillaan myös Suomen mestaruusmitaleista ja tuohon taistoon ehtii ilmoittautua mukaan keskiviikkoon 16.3. saakka. MM- ja SM-lähdöt on yhdistetty, joten nyt on oiva mahdollisuus päästä testaamaan maailman kärjen vauhtia kotimaan maisemissa.

Kaikkiin ikäsarjoihin otetaan ilmoittautumisia vastaan kokemaan kansainvälistä tunnelmaa. Erityisesti tilaa on vielä nuorten sarjoissa (tytöt/pojat alle 15v/alle 17v/alle 19v), joihin voi osallistua myös esimerkiksi hiihtoseuran edustajana ilman triathlonlisenssiä sekä Avoimessa kilpailussa (=kuntosarja), jossa kilpailulisenssiä ei tarvita ollenkaan. Varsinaisia talvitriathlonin spesialisteja on varsin vähän, joten kaikki rohkeasti mukaan vaikkei kaikki lajit olisikaan täydellisesti hallussa.

Tällä hetkellä kilpailupaikalla Jämillä on hyvät, talviset olosuhteet ja reitit tulevat kiertelemään Jämin harjun ympärillä. Tarkempia tietoja reiteistä, ilmoittautumisesta sekä aikatauluista saa kilpailun kotisivuilta:
www.jamitri.com

-Suomen Triathlonliitto ry

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri