Vantaa Triathlon kutsuu elokuussa Kuusijärvelle

Vantaa Triathlon kutsuu Kuusijärvelle. Kuva: Vantaa Triathlon

Vantaa Triathlon kutsuu Kuusijärvelle. Kuva: Vantaa Triathlon

(Julkaistu yhteistyössä Triforfun Oy:n kanssa) 
Yhdeksättä kertaa järjestettävä Vantaa Triathlon aloittaa tämän kesän triathlonin SM-kilpailut elokuussa. Vantaalla kisataan Suomen mestaruuksista sprinttimatkoilla: uinti 750m + pyöräily 20km + juoksu 5km ikäluokissa 17-65-vuotta.

Vantaalla pidetään myös SM-joukkueviestit sarjoissa yleinen, nuoret ja masters. Joukkueviesti on uutena lajina mukana Tokion olympialaisissa 2021. Joukkueviesti on vauhdikas kisa, joka käydään kolmihenkisin joukkuein minimatkoilla. Vantaalla matkat ovat: Uinti 200m + pyöräily 5km + juoksu 1,6 kilometriä.

Lisäksi Vantaalla kisataan Live Ammattiopiston sponsoroima Special Triathlon, joka on suunnattu henkilöille, joilla on jokin vamma tai muu toiminnallinen häiriö ja jotka saattavat tarvita soveltavia toimenpiteitä urheilusuoritukseensa. 

Vantaa Triathlonissa järjestetään useita eri lähtöjä - kaikille löytyy mieluisia matkoja ja sarjoja

Vantaalle on myös uudet triathlonista kiinnostuneet ovat tervetulleita kokeilemaan ja tutustumaan lajiiin. Tarjolla on perusmatka (uinti 1,5km + pyöräily 40km + juoksu 10km) ja erimittaisia kunto- ja kokeile-sarjoja, joissa matkat ovat 200-750 metrin uinti, 14-20 kilometrin pyöräily ja 2,5-5 kilometrin juoksu.

Lisäksi on lasten- ja nuorten sarjat sekä joukkueviestit, missä yksi ui, toinen pyöräilee ja kolmas juoksee sekä aikuinen & lapsi-sarja, missä aikuinen ja lapsi kisaavat yhdessä triathlonin. Tämän vuoden uutuuksina ovat aquathlon (juoksu 2.5km + uinti 500m + juoksu 5km) ja duathlon (juoksu 2,5km + pyöräily 20km + juoksu 5km).

Vantaa Triathlon Kuusijärvellä on Suomen suosituimpia triathlontapahtumia. Loistava sijainti ja reitit, jotka sopivat niin kilpaurheilijoille kuin harrastelijoille, takaavat unohtumattoman kokemuksen. Vantaan Kuusijärvi on kesäisin myös Suomen suosituimpia triathlonpaikkoja, jossa etenkin pääkaupunkiseudun triathlonistit harjoittelevat.

Tapahtuman järjestelyissä huomioidaan voimassa olevat viranomaisten tapahtumajärjestäjille annetut ohjeistukset. Alustavaa infoa mahdollisista poikkeuksista tapahtuman järjestelyistä löydät täältä: https://www.triforfun.net/covid-19

Vantaa Triathlon tapahtumasivut ja ilmoittautuminen: https://www.triforfun.net/vantaa-triathlon

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri