Suomen suurin triathlontapahtuma käytiin lauantaina Uimastadionilla

triforfunSuomessa näyttäisi olevan vireillään varsinainen triathlonbuumi, sillä Helsinki City ja Linnanmäki Triathlon keräsi Helsingin Uimastadionille ennätysmäärän osallistujia.

triforfunUimastadion tarjosi mukavan ympäristön aloittelijoille. Kuva: TriforfunSuomessa näyttäisi olevan vireillään varsinainen triathlonbuumi, sillä viime lauantaina käyty Helsinki City ja Linnanmäki Triathlon oli jälleen kaikkien aikojen suurin suomalainen triathlontapahtuma. Helsingin Uimastadionilla ja sen ympäristössä urheili reilut 1100 yksilökilpailijaa ja lähes 150 kolmen hengen viestijoukkuetta.

Helsinki City Triathlonista on tullut monille osallistujille vuosittainen perinne, mutta mukana oli jälleen myös runsaasti triathlonia ensikertaa kokeilevia. Lyhyet matkat – uinti 300 m, pyöräily 10 km ja juoksu 3 km – sekä uinnin tapahtuminen Stadionin altaassa tekivätkin tapahtumasta sopivan ensikertalaisille. Supersprintti ja uima-allasuinti sopivat erinomisesti myös Linnanmäkitriathloniin, johon osallistui noin 200 lasta ja nuorta.

- Lämmin kesäinen sää ja itsensä voittajien iloiset ilmeet kruunasivat tämänvuotisen tapahtuman, kommentoi kilpailunjohtaja Paul Sjöholm.

Järjestelyiltään Helsinki City ja Linnanmäkitriathlon on melko monimutkainen, sillä lähtöjä on aamusta iltaan 5-15 minuutin välein yhteensä 46 kappaletta. Lisäksi kolmen lajin kisareitit sekä vaihtopaikat vaativat huolellista rakentamista ja lukuisia toimitsijoita, jotta tapahtuma on kilpailijoille selkeä ja turvallinen.

- Järjestelyt sujuivat erittäin hyvin, mistä suuri kiitos noin 150 hengen mahtavalle toimitsijajoukolle, kiittelee Sjöholm

Tulokset: http://www.championchip.fi/tulospalvelu
Kisakuvia: http://hct2012.kuvat.fi/#/kuvat/

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri