Myös Alexander Stubb ja Baba Lybeck viihtyivät Finntriathlonissa

Baba Lybeck tuulettaa maalissa. Kuva: Kalle Kotiranta

Baba Lybeck tuulettaa maalissa. Kuva: Kalle Kotiranta

Joroisten triathlontapahtuma oli tänä vuonna todellinen menestys. Sääennustuksissa lupailtu sade pysyi poissa ja kilpailu saatiin vietyä läpi suunnitelmien mukaisesti. Puolimatkan 1050 osallistujan lisäksi joukkue-, pika- ja juniorimatkat keräsivät n. 550 osallistujaa.

- Kokonaisfiilis on hyvä, tapahtuma sujui niin hyvin kuin mahdollista ja sääkin suosi meitä, tapahtumapäällikkö Juuso Kutvonen totesi.

Ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb teki Joroisilla oman puolimatkan ennätyksensä 4.39,33.

- Unelmoin 4.40:n alituksesta, mikä toteutui. Eteneminen tuntui todella hyvältä ihan koko ajan. Lopun kruunasi hieno juoksu, mikä oli yksi elämäni parhaista puolimaratoneista (aika 1.31,04), iloitsi onnellinen Stubb.

Stubb KKMinisteri maalissa ennätysjuoksun jälkeen. Kuva: Kalla Kotiranta

Baba Lybeck oli ensimmäistä kertaa Joroisilla ja alitti tavoitteena olleen kuuden tunnin rajan.

- Tein tasaisen ja hyvän suorituksen. Uinti meni hyvin, vaikka se on heikon lajini. Pyöräily kulki mukavasti ja juoksussakaan ei ole moittimista. Oli ihanaa saada niin paljon tsemppausta matkan varrella, tämä oli aivan mahtavaa, Baba fiilisteli maalissa.

Finntriathlon järjestetään ensi vuonna 18–19.7. Ilmoittautuminen alkaa 1.9. ja triathlonkuumeen noustessa paikat varataan nopeasti.

- Veikkaukseni on, että tapahtuma myydään loppuun kuukaudessa, arveli tapahtumapäällikkö Juuso Kutvonen.

-Kalle Kotiranta

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri