IC Events tarjoaa harjoitusohjelmia kuntoliikkujille

IC Eventsin Sisäpiiristä löytyy muun muassa Mar Järvenpään suunnittelmia ohjelmia. Kuva: Jarno Maimonen

IC Eventsin Sisäpiiristä löytyy muun muassa Mar Järvenpään suunnittelmia ohjelmia. Kuva: Jarno Maimonen

IC Eventsin tapahtumiin valmistautuminen on jatkossa entistäkin helpompaa, sillä tarjolla on ammattilaisten suunnittelemia harjoitusohjelmia kuntoilijoille.

IC Events järjestää itse ja yhteistyössä kumppaniensa kanssa pääosin triathlontapahtumia, mutta myös Jämi147-tapahtumat kuuluvat IC Eventsin yhteistyötapahtumiin.

- IC Events on perustettu osaltaan nostamaan suomalaisten kestävyysurheilutapahtumien laatua. Tapahtumien välisellä yhteistyöllä tämä on mahdollista. Lisäksi tavoitteena on saada palkattua työntekijöitä tapahtumien kehittämiseen, kertoo Tiina Boman IC Eventsistä.

Yksi IC Eventsin tarjoama lisäpalvelu on Sisäpiiri, jonne kaikilla tapahtumiin ilmoittautuneilla on pääsy. Sisäpiiri tarjoaa kuukausittain ilmestyviä harjoitusohjelmia. Pääpaino on triathlonissa. Katja Väisänen vastaa perusmatkan triathlonohjelmista. Finntriathloniin ja Tahko Triathloniin tähtäävät puolimatkan ohjelmat ovat puolestaan Teemu Lemmettylän suunnittelemia.

Tarjolla on myös Electrofitin hiihto-ohjelmat Jämi42:ee ja helmikuun alusta alkaen luvassa on myös Jussi Veikkasen suunnittelemia harjoitusohjelmia Jämi84:ään.

Keväiselle puolimaratonille tähtäävä voi harjoitella 1500 metrin sisäratojen suomenennätysnaisen Mari Järvenpään laatimilla ohjelmilla.

- Harjoitusohjelmista osallistujat saavat lisäarvoa ja tapahtumista jää parempi maku, kun niihin on valmistautunut kunnolla, sanoo Boman.

IC Eventsin tapahtumiin ilmoittautuneet voivat käydä kirjautumassa Sisäpiiriin IC Eventsin sivuilla.

IC Eventsin yhteistyötapahtumiin kuuluvat tällä hetkellä:
Jämi42 – Ski 15.2.2014
Finntriathlon 19.7.2014
Jämi84 – MTB 2.8.2014
Tahko Triathlon 16.8.2014
Jämi21 – XC Run 13.9.2014

-Petri Ikävalko

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri