Vantaa Triathlonissa yli tuhat osallistujaa

Kuva naisten 2013 perusmatkan lähdöstä. Kuva: Paul Sjöholm

Kuva naisten 2013 perusmatkan lähdöstä. Kuva: Paul Sjöholm

Triathlonin suosion huima kasvu näkyi viime viikonloppuna Kuusijärvellä, kun reilu tuhat kilpailijaa ja kuntoilijaa osallistui Vantaa Triathlon -tapahtumaan. Vantaa Triathlon nousi Suomen kolmanneksi suurimmaksi triathlonkoitokseksi Helsinki City Triathlonin ja Finntriathlon Joroisten jälkeen.

Kuusijärvi tarjosi upeat puitteet triathlonkilpailulle, sillä järven vesi on sopivan lämmintä jo näin alkukesästä ja lisäksi ympäristössä on hyväpintainen asvalttitie pyöräilyyn ja laaja hiekkatieverkosto juoksuun.
Vantaa Triathlon oli varsin näyttävä myös katsojien kannalta, kun suurimmassa perusmatkan lähdössä yli 300 urhokasta triathlonistia aloitti puolentoista kilometrin kauhomisurakkansa.

Vantaa Triahlonin kilpailumatkoina oli sprintti- (750 m uintia, 20 km pyöräilyä, 5 km juoksua) ja perusmatka (1500 m, 40 km, 10 km) sekä näitä lyhyemmät lapsille ja aloitteleville kuntoilijoille suunnatut matkat. Tapahtumaan osallistui lukuisia lajin ensikokeilijoita, mutta myös monia Suomen kärkitriathlonisteja.

Vantaa Triathlon oli myös osoitus siitä, että talkoohenkeä löytyy edelleen nykypäivänä. Tapahtuman sujuvuuden takasi lähes parisataa vapaaehtoista toimitsijaa.

- Tapahtuman onnistui erittäin hyvin ja haluamme kiittää Vantaan Kaupunkia, tapahtuman yhteistyökumppaneita, ahkeraa ja kannustavaa toimitsijajoukkoa sekä tietysti kaikkia koitokseen osallistuneita teräsmiehiä ja –naisia, sanoo Kilpailupäällikkö Paul Sjöholm.

Tulokset: http://www.championchip.fi/tulospalvelu


 

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri