Huippuvalmentajia Turku Triathlon Weekendin valmennusleireillä

Saksalainen huipputriathlonisti Timo Bracht tähdittää Turku Triathlon Weekendin valmennusleirejä. Kuva: TTW

Saksalainen huipputriathlonisti Timo Bracht tähdittää Turku Triathlon Weekendin valmennusleirejä. Kuva: TTW

Saksalainen huipputriathlonisti Timo Bracht ja Mika Luoto tähdittävät Turku Triathlon Weekendin tammikuun valmennusleirejä.

Ensi vuoden elokuussa ensimmäistä kertaa järjestettävään Turku Triathlon Weekendiin on mahdollista valmistautua valmennusleireillä huippuvalmentajien opastuksella. Tammikuun 10.päivä järjestettävä TTW Base Camp on tarkoitettu aloitteleville triathlonin harrastajille ja sen päävetäjänä toimii TTW päävalmentaja entinen huipputriathlonisti Mika Luoto.

– Tämä Base Camp on tarkoitettu aivan triathlonin aloittelijoille ja siinä lähdetään aivan nollasta liikkeelle, Turku Triathlon Weekendin puuhamies Heikki Jaatinen sanoo.

– Tähän harjoituspäivään osallistuakseen ei tarvitse mitään pohjia ja tapahtuman pääjuttu on innostaa ihmisiä kuntoilemaan triathlonin parissa eli polskuttelemaan, fillaroimaan ja hölkkäilemään. Jaatinen jatkaa.

Tammi-helmikuun vaihteessa on luvassa viikonlopun kestävä TTW Training Camp (30.1-1.2.2015), joka on tarkoitettu jo aktiivisimmille harrastajille. Tätä viikonloppua tähdittää myös saksalainen huipputriathlonisti Timo Bracht, joka on suoriutunut triathlonin täysmatkasta alle kahdeksan tunnin ja on kaksinkertainen Euroopan Ironman-mestari.

– Tällä leirillä tarvitaan jo hieman pohjakuntoa, sillä viikonloppuun mahtuu monta harjoitusta ja hieman on syytä olla harjoituspohjia, jotta selviää harjoituksista. Mutta tälläkään leirillä ei vielä tarvitse olla taidollisesti hyvä selvitäkseen leiristä ja tällekin leirille ovat kaikki tervetulleita, Jaatinen vakuuttaa.

– Meillä on tässä mukana useampi valmentaja, joten tavoitteena on myös henkilökohtainen valmennus isossa porukassa. Yhteensä mukana on seitsemän valmentajaa ja lisäksi on myös apuvalmentajia, Jaatinen kertoo nimekkäästä valmentajaporukasta.

Eikä valmennus keskity pelkästään fyysiseen valmennukseen ja harjoitteluun.

– Mukana on myös kehon huoltoa ja ravintoasioita ja palautumista sekä myös pyörän säätöä, Jaatinen luettelee esimerkkejä leirin aiheista.

Ja mikäli ei pääse mukaan vielä tammikuussa leireille, niin Heikki Jaatinen lupaa, että valmennusleirejä on luvassa vielä myöhemminkin keväällä ennen elokuun varsinaista tapahtumaviikonloppua.TimoBracht ttw masterTimo Bracht on Turku Triathlon Weekendin Master Coach.

TTW COACHING TEAM
TTW Master Coach Timo Bracht – 2 x Ironman Euroopan mestari, PRO
TTW Head Coach Mika Luoto – 5 x top 20 Ironman Havaiji –sijoitusta, entinen PRO
TTW Pro Coach Darby Thomas – Suomen paras miestriathlonisti, PRO
TTW Swim Coach Antti Kauhanen – Nuorten olympiaryhmän uintivalmentaja
TTW Bike Coach Mika Simola – PRO kilpapyöräilijä, Suomen eliittiä
TTW Run Coach Pasi Mattila – Suomalaisen juoksun suuruus, ½ maratonin SE vuoteen 2011 saakka
TTW Body & Mind Coach Hanna Kiviharju – Pilates & yoga ohjaajien Suomen ehdottomia huippuja,
entinen SM-tason aerobic –urheilija.

>> Lisää Turku Triathlon Weekendin tammikuun valmennusleireistä 


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri